Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Στρέπκος: Έξαλλος ο γνωστός σχεδιαστής μόδας με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

Την αγανάκτηση και την οργή του καλλιτεχνικού και όχι μόνο κόσμου προκάλεσαν οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη.

 Από χθες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δανάη Μπάρκα η Μαίρη Συνατσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και πολλοί άλλοι απάντησαν στις δηλώσεις του τραγουδιστή, αγανακτισμένοι από τα λεγόμενά του.

«Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε:

«Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι… Μακριά από μας η ομοφυλοφιλία… Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου… Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων.

Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…

Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό.

Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό.

Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο…»,είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξή του στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος Celebrity Skin εξέφρασε την αγανάκτηση του για τα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο instagram ,με αυτά τα stories

To ΤLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό σχεδιαστή ο οποίος μας είπε: «Έπαθα σοκ με τις δηλώσεις του Καλίδη γιατί θίγει δυο μεγάλες ομάδες . Τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας  και τις γυναίκες! Έχουμε 2019. Όφειλε να είναι πιο προσεκτικός… Αν νομίζει πως κινδυνεύει.. Εμείς τι να πούμε ακούγοντας τον «ύμνο» του «κου πε πε»…



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου