Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Δύσκολες ώρες για τις Bella και Gigi Hadid - Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένο τους πρόσωπο

Δύσκολες ώρες βιώνουν οι αδερφές Hadid, καθώς πριν από λίγες ημέρες έκαναν γνωστό μέσα από τα social media ότι το Σάββατο 31 Αυγούστου, η πολυαγαπημένη τους γιαγιά Ans van den Herik έφυγε από τη ζωή. Όπως αναφέρει το E! 

News, η «Oma» όπως χαϊδευτικά την φώναζαν οι εγγονές της πέθανε σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Τόσο η Bella όσο και η Gigi απέτισαν φόρο τιμής στην γιαγιά τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους από την όμορφη παιδική ηλικία που πέρασαν μαζί της.

«Η όμορφη μας Oma έφυγε ήρεμα από τη ζωή. Επιτέλους σταμάτησε να πονάει. Το είδωλό μου, η δίδυμη μου… Είμαι τόσο ευγνώμων για την οικογένεια που δημιούργησε αλλά και για το γεγονός ότι έφερε στον κόσμο την καλύτερη μου φίλη, την μητέρα μου Yolanda Hadid.

Με έμαθε τόσα πολλά για την δύναμη, το χιούμορ, την χάρη, την στάση ζωής, την αγάπη… Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι δεν θα μπορώ να την αγκαλιάσω ποτέ ξανά. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στον παππού μας, χαρούμενη, στον παράδεισο…

Σε νιώθουμε κοντά μας… Αναπαύσουν εν ειρήνη», έγραψε η Bella Hadid στο Instagram, ραγίζοντας καρδιές με το μήνυμά της.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου