Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της και τα πρόσωπα που αναζητά απεγνωσμένα (βιντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί αυτές τις μέρες να βρίσκεται στο Παρίσι, όμως έως τις 30 Σεπτεμβρίου πρέπει να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν 2019-2020 ετοιμάζει αλλαγές στην εκπομπή της.
Η παρουσιάστρια του Alpha θα έχει μία μεγάλη αλλαγή στην ροή της εκπομπής της, δύο νέα πρόσωπα θα εισβάλουν στην «Ελένη» και ένα νέο πρόσωπο θα είναι πίσω από την κάμερα!


Όπως είναι γνωστό, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αντικαταστάθηκε και στο πάνελ της θα δούμε ξανά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ για την αντικατάσταση της Νάνσυ Παραδεισανού έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά ονόματα...


Όπως πρώτη η εκπομπή «Στη φωλιά των Κού ΚΟυ» ανέφερε: «Πέντε πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο νούμερο δύο είναι η Μαντώ Γαστεράτου που είχε μια συνεργασία με το Open, η οποία έληξε. Στο νούμερο τρία είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο Its show time με τον Νίκο Κοκλώνη. Το επόμενο πρόσωπο που μου κάνει εντύπωση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και στο νούμερο πέντε είναι η Βαλέρια Χοψονίδου.»!


Εκτός από τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη αναζητά και… σκηνοθέτη!

Η Ελένη θέλεις στις 30 Σεπτεμβρίου να βγει και να έχει μία ανανεωμένη εκπομπή!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η Ελένη αναζητά και… αστρολόγο μιας και θέλει καθημερινά στην εκπομπή της να έχει μία στήλη με τα ζώδια γιατί όπως είναι γνωστό η Ελένη λατρεύει την εν λόγω στήλη!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου