Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Φελίσια Λαπάτη: Το πρώτο μήνυμα μετά τη γέννηση του γιου της! Πώς θα τον ονομάσουν; [φωτο]

Σπίτι πλέον με τον μικρό της πρίγκιπα βρίσκεται η Φελίσια Λαπάτη. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor 2 υποδέχτηκε τον γιο της την περασμένη Δευτέρα και από εκείνη τη στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η καλλονή γυμνάστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι κρατά επιτέλους στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη. Το απόγευμα της Πέμπτης, η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα στα social media ευχαριστώντας τόσο τον μπαμπά του παιδιού της όσο και το ιατρικό προσωπικό.

«Καλώς ήρθες στη ζωή μας θαύμα μου… Είσαι ότι σημαντικότερο έχω κάνει… Ευχαριστώ τον μεγαλύτερο χαζομπαμπά που δεν έφυγε δευτερόλεπτο από κοντά μου και με έκανε να αντέχω άλλο τόσο!

Τ ον γιατρό μου και την μαία μου, για τον τρόπο που γνώρισα τη μητρότητα… Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ευχηθήκατε και χαρήκατε με τη χαρά μας! Αλλά κυρίως όσους ήρθαν να μας επισκεφτούν (πραγματικά με συγκινήσατε, δεν χωράτε ούτε σε ταγκ)! ΥΓ τόσα δώρα δεν έχω πάρει ούτε σε όλα μου τα γενέθλια μαζί!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φελίσια Λαπάτη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μαιευτήριο.






Όπως κατάλαβες… ο μικρός της πρίγκιπας θα βαφτιστεί Χρήστος!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου