Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 05/09

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει… ξανά έκτακτες εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα κι είτε σου αρέσε, είτε όχι, θα πρέπει να τις κάνεις μόνος/η σου. Κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς σοφά τις δυνάμεις σου, ώστε να μην «τα παίξεις».

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον… ανεπιθύμητες! Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης –θα χρειαστεί μάλιστα να πας κόντρα στα «θέλω» σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει την τάση σου για ανεξαρτησία στα προσωπικά σου, κάτι που μπορεί να στενοχωρήσει όποιον/α σε θεωρούσε δεδομένο/η. Όσον αφορά δε στην «καθαρή» ψυχαγωγία σου, το πιθανότερο είναι να χαλάσει εξ αιτίας ενός εγωισμού.
Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να περιορίσεις τις «μη παραγωγικές» εξόδους σου, ενώ η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα. Ίσως όμως να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά, αλλά σε κάθε περίπτωση θα «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα ή τον δογματισμό κάποιου/ας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να φέρνει νέα και εκνευριστικά δεδομΟ Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να φέρνει νέα και εκνευριστικά δεδομένα στο σπίτι ή στην οικογένειά σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές.
Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα και δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα είναι ιδανική για να πουλήσεις ή να «ξεφορτωθείς» κάτι. ένα στο σπίτι ή στην οικογένειά σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου... Διάβασε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να εκφραστείς με κάθε τρόπο και μέσον προκειμένου να ακουστεί η φωνή σου ακόμη και «στου κουφού την πόρτα»!
Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να φέρνει πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο… χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου. Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά και τηρώντας τους τύπους όπου χρειαστεί.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να αποκομίσεις κέρδη ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής, μάλλον όμως θα τα εξανεμίσεις άμεσα! Παράλληλα, οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές και… άλλες καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας, αφού μπορεί να χρειαστεί μια σχετικά μεγάλη διάρκεια αποθεραπείας.
Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες. Εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις άμεσα έναν νέο κύκλο εργασιών. Αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν… καταλαβαίνει από περιορισμούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «πηγαίνοντας κόντρα στο σύστημα», κάνεις ζημιά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Παράλληλα, η ημέρα σου θα εμπεριέχει σύνθετα προβλήματα και προέχει η ανάγκη επίλυσης εκείνων που χρονίζουν.
Επιπλέον με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που περνά δύσκολα..
Βρες τη λύση στο πρόβλημά σου. Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα και οι συνεργάτες της είναι εδώ για να σου δώσουν λύσεις. Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

ΖΥΓΟΣ ♎
Με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή κάποιο θέμα υγείας που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση. Καλό είναι να έχεις τον νου σου και για «πισώπλατες μαχαιριές». Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει προσηλωμένο στα οικογενειακά καθήκοντά σου. Να θυμάσαι όμως ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα άμεσα, γι’ αυτό ξεκίνα από όσα επείγουν.
Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα ή αναγκαιότητες στο σπίτι σου κι εδώ οφείλεις να παγώσεις τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται να… απαλλαγείς από κάτι ή κάποιον/α!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που χαρακτηρίζονται για την θέρμη τους αλλά και κάποια… άκρως εγωιστικά κίνητρα!
Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις, που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού σε περιμένουν σύνθετα προβλήματα προς επίλυση.
Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή γνωστών. Στον αντίποδα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου διαβάζοντας ή με ένα επιτόπιο τσεκάρισμα και αναπλήρωση όσων παρουσιάζουν αδυναμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φιλόδοξης προσπάθειάς σου, καλό είναι όμως να υπολογίζεις μόνον στις δικές σου δυνάμεις.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα. Θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση ανέλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους. Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται οι πωλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί σε μια πνευματική ή διά ζώσης αναζήτηση που σε «εξιτάρει» αλλά και στο να διεκδικήσεις το δίκιο σου με κάθε μέσον. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να προωθήσεις ή να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα πάνω σε μια ρεαλιστική βάση, όπως δηλαδή συνηθίζεις.
Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οποιουδήποτε προσπαθήσει να σου φορτώσει ευθύνες ή υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν και δεύτερον να κινηθείς με βάση την ασφάλειά σου. Κι αν βέβαια χρειαστεί μην διστάσεις να «παγώσεις» μια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Άρης στον 8οηλιακό οίκο σου… επιμένει να φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου και να σε πηγαίνει από τα πολλά στα λίγα κι από τα λίγα στα πολλά. Βάζεις κι εσύ όμως το χεράκι σου για αυτό!
Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, επιχειρεί να σε «ρίξει».

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να «πειράζει» τα δεδομένα και τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές με άτομα που παραβιάζουν τα «θέλω» σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις αναφορικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι που θα συμβεί στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου