Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 06/09

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να είσαι περισσότερο υπεύθυνος/η σε σχέση με τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να
θέσεις τα όριά σου απέναντι σε άτομα που αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα και σου φορτώνουν αγγαρείες. Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς και από μια δυσανεξία ή από πεπτικές διαταραχές.

Παράλληλα βέβαια, η ημέρα κρύβει για σένα περισσότερες χαρούμενες στιγμές αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα «ενθουσιαστικό» μήνυμα από μακριά. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να μάθεις… λίγο απ’ όλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να… μην σου τα λέει καλά, ενδέχεται να απογοητευθείς από μια εξέλιξη στα προσωπικά σου, αλλά αν νοιώσεις ότι «δεν πάει άλλο» μην διστάσεις να «παγώσεις» μια κατάσταση μέχρι νεωτέρας. Από την άλλη πλευρά, αν ένας δικός σου άνθρωπος περνά δύσκολα δεν έχεις παρά να του συμπαρασταθείς.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, κάποιες ελλείψεις στα οικονομικά και την τροφοδοσία σου μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν προσωρινό άγχος, σύντομα όμως θα… διασκεδάσεις την ανησυχία σου, με τα πολλά έσοδα ή τις παροχές που θα έρθουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, πετώντας ή αποθηκεύοντας ότι δεν χρειάζεσαι, ενώ σε σχέση με οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα θα υπάρξουν συμβιβασμοί ή στενόχωρες καταστάσεις που θα σου κόψουν λίγο τα «φτερά».

Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την Σελήνη απέναντί σου, τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων χαρακτηρίζονται από… χαρούμενες διακυμάνσεις, ενώ αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές σου με τον «έξω κόσμο». Επιπλέον, μια συνεργασίας θα σου δώσει «φτερά», έστω κι αν δεν αποπνέει καμία σιγουριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο προσδίδει έναν αναγκαστικό χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με την ψυχαγωγία σου να έρχεται… τελευταία και καταϊδρωμένη! Επιπλέον, τσέκαρε την επάρκειά σου σε εξοπλισμό αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου προνόησε για κάθε πιθανή αναποδιά.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα να προκύψει και κάποιος αρκετά… πειστικός λόγος για αυτό! Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές έκτακτες εργασίες, γι’ αυτό μην σπαταλάς τον χρόνο σου.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να βρίσκεται… υπό Κρόνια επιτήρηση, καλό είναι να εναρμονιστείς κι εσύ σε μια οικονομική πολιτική λιτότητας, αφού ούτε οι αγορές θα «σου βγουν», ούτε οι επενδύσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να σου ζητηθούν δανεικά από κάποιον/α που είναι δύσκολο να του/της πεις «όχι».

Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα διανθισμένη με δρώμενα και καταστάσεις που θα σε γοητεύσουν. Επιπλέον, «στρώνει το χαλί» για να δημιουργηθεί ένα «παρεΐστικο» και παιχνιδιάρικο κλίμα, με την συμμετοχή προσώπων που αγαπάς κι εκτιμάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε θέλει εγκρατή και ρεαλιστή, αφού στην παρούσα φάση κάθε είδους επιπολαιότητα θα σου στοιχίσει. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις αισθητικές παρεμβάσεις και αλλαγές στυλ, που σήμερα δεν «περπατάνε». Κατά τα άλλα, στις δουλειές σου θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκπαιδευτείς κι όχι μόνον να… παιδευτείς!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να δεχθείς έκτακτες επισκέψεις, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και το να αλλάξεις εσύ μετερίζι για να φιλοξενηθείς κάπου αλλού προσωρινά.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια αποτοξίνωση, αποφεύγοντας οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να μην «ζορίσεις» τον εαυτό σου με κουραστικές εργασίες, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφού κατά πως φαίνεται θα έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που… ξέρουν να καταπολεμούν την μοναξιά και να συντηρούν το ενδιαφέρον σου. Μπορεί ακόμη να παρακολουθήσεις μια σειρά από παραστάσεις και δρώμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο «τεστάρει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μπορεί να διακόψει την επαφή σου με ένα άτομο που σου φέρθηκε «σκάρτα» ή αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων. Επιπλέον, είναι πιθανό να κληθείς να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε μια συλλογική προσπάθεια, κάτι που θα σε κουράσει μεν αλλά θα σε «γεμίσει» ψυχικά.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη καταπολεμά κάθε… αίσθημα στέρησης, με συνέπεια να προβείς σε ποικίλες αγορές που θα σε κάνουν να νοιώσεις πληρέστερος, είτε πρόκειται για αγαθά πρώτης ανάγκης, είτε για είδη πολυτελείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καθιστά το πρόσωπο της ημέρας και σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχεις εξασφαλισμένη την προβολή σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και τυχερές εξελίξεις στα προσωπικά σου ή να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων.

Από την άλλη πλευρά, με την Αφροδίτη στην Παρθένο να μην είναι σε καλή μέρα, είναι πολύ εύκολο να «ποντάρεις σε κουτσό άλογο» σε μια επαγγελματική υπόθεση σου ή να… ξεθεωθείς για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα άλλων. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας διεκδικεί σημαντικό μερίδιο του χρόνου και των ενδιαφερόντων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί ένα έλλειμμα σε τυπικές προϋποθέσεις, που μπορεί να σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα, ενώ τα ταξίδια επιτρέπονται μόνον αν έχουν έναν επαγγελματικό χαρακτήρα. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα εξωστρεφείς δράσεις, που έτσι κι αλλιώς δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Επιπλέον, στην δουλειά σου κάποιοι/ες «τα έχουν φορτώσει στον κόκορα» κι αν δεν επιβάλλεις έγκαιρα την τάξη θα τρέχεις για να καλύψεις και τα δικά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θέλει πιο προσεκτικός/η και φειδωλό/η στις οικονομικές συναλλαγές και τις αγορές σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνεις μια κακή αγορά ή επένδυση. Αντίθετα όμως, μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι ή να «ξαλαφρώσεις» από «παλιατζούρες».

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε πιο κοντά σε φίλα προσκείμενα άτομα. Ίσως μάλιστα να ενταχθείς σε μια ομάδα, χωρίς ωστόσο να λείψουν και οι επιπολαιότητες από «κακομαθημένους/ες» που τα θέλουν όλα δικά τους!

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να «χρωματίζεται» από τον Κρόνο, καλείσαι να δώσεις λύσεις σε προβλήματα άλλων. Αν όμως σου ζητηθεί να συνεργαστείς, είναι προτιμότερο να κλείσεις «πόρτες» ή έστω να περιμένεις, αφού οι συνθήκες είναι άγονες.

Παράλληλα, κάποια «χαοτικά» δεδομένα μπορεί να δυσκολέψουν προσωρινά την υλοποίηση ενός στόχου σου, αλλά όπως θα διαπιστώσεις, όλα σε αυτήν την ζωή είναι… τυχερά και τελικά θα βρεθείς κι «από πάνω»! Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής κουλτούρας ή νοοτροπίας.

 Γιάννη Ριζόπουλο 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου