Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Κλέλια Ρένεση: Η πρώτη ανάρτησή μετά την αποκάλυψη ότι ο Manu Chao δεν είναι πατέρας του παιδιού της

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν η Κλέλια Ρένεση έκανε μια ανάρτηση-βόμβα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, αποκαλύπτοντας πώς το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού Manu Chao, αλλά ούτε ο ίδιος σύντροφός της στη ζωή. 

Η ίδια, παράλληλα, είχε διαψεύσει όλα τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κατά καιρούς κάνουν τον γύρο του διαδικτύου κι ενώ την αφορούν, εκείνη δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τίποτα από όλα αυτά.

Από τότε, η αγαπημένη ηθοποιός απείχε από τα social media αισθητά, αφού όλο αυτό το διάστημα δεν είχε μοιραστεί τίποτα με του διαδικτυακούς τους φίλους, ούτε από την προσωπική, αλλά ούτε και από την επαγγελματική της ζωή. Το έκανε όμως το απόγευμα της Πέμπτης, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη της ανάρτηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το πολυπόθητο post της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια δημοσίευσε στο Instagram μια selife που έβγαλε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στην οποία απεικονίζεται ο ηθοποιός να κοιμάται στον καναπέ του πλατό, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος που έκανε. «Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει κυρ-Ηλλλία μουυ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.


Οι δυο τους φαίνεται πώς έχουν γίνει καλοί φίλοι μέσα από την τηλεοπτική αυτή συνεργασία τους κι έτσι τα… πειράγματα δίνουν και παίρνουν όταν συναντιούνται στα πλατό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου