Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Μάνος Παπαγιάννης: «Τρολάρει» την Αγγελική Δαλιάνη για την επέτειο του γάμου τους!

 Την επέτειο του γάμου τους είχαν χθες ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη και όπως όλοι θα περίμεναν το γνωστό ζευγάρι θα αντάλλασσε τρυφερές ευχές και μηνύματα αγάπης. Και έτσι, φυσικά ξεκίνησαν με την Αγγελική Δαλιάνη να μιλά με όμορφα λόγια για τον καλό της.

Η Αγγελική σήμερα ευχήθηκε δημόσια στο σύζυγό της για την 10η επέτειο του γάμου τους με μια φωτογραφία που τους χαρακτηρίζει για το χιούμορ τους, κάνοντας έναν απολογισμό:
«1Ο χρόνια γάμου, 16 χρόνια σχέσης, 2 υπέροχα παιδιά, 100 τσακωμοί και επανασυνδέσεις, αμέτρητες μνήμες και ατελείωτες περιπέτειες και τα καλύτερα έρχονται», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη!

Ωστόσο, ο καλός της δεν θα μπορούσε να σταματήσει τα αστεία και τα «πειράγματα» (για τα οποία τον αγαπάμε) και να μην ανεβάσει μια φωτογραφία «τρολάροντας» την σύζυγό του.  «Μα φυσικά και το θυμήθηκα αγάπη μου πώς έχουμε επέτειο γάμου!!!», έγραψε και ανέβασε μια αστεία φωτογραφία με την σύζυγό του.


Ο Μάνος Παπαγιάννης, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτήν την ξεχωριστή μέρα να περάσει χωρίς χιούμορ και … πλάκα, όπως συνηθίζει!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου