Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Μαντώ Γαστεράτου: Μιλά δημόσια για το περιστατικό με το ροτβάιλερ που συγκλόνισε τη χώρα

Τις τελευταίες ώρες ολόκληρη η χώρα είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, όπου ένα κοριτσάκι τριών μηνών έχασε τη ζωή του από την επίθεση ροτβάιλερ. 

Το κατοικίδιο επιτέθηκε ξαφνικά στο κοριτσάκι και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο πριν η μητέρα του καταφέρει να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, πολλοί celebrities τοποθετήθηκαν δημόσια εκφράζοντας την δική τους άποψη. Μεταξύ αυτών και η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που πριν το τέλος της χρονιάς θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί της, θέλησε να μιλήσει δημόσια για τον τραγικό γεγονός, που απασχολεί την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.

«Να μεγαλώνουμε σωστά και τα σκυλιά μας και φυσικά να τους δίνουμε αγάπη και φυσικά οφείλουμε ως ιδιοκτήτες να τα εκπαιδεύουμε με ειδικούς πάντα. Ώστε ακόμα και αν είναι 50 κιλά σκύλος, να τον ελέγχουμε λεκτικά και να μην έχουμε τέτοια περιστατικά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δες την φωτογραφία:



Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε την άποψή της με τους διαδικτυακούς φίλους της!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου