Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Μπεσυ Μάλφα: Η αποστομωτική της δήλωση σε όσους σπεύσουν να τη συγκρίνουν με τη Ρένα Βλαχοπούλου

Η Μπέσυ Μάλφα τη νέα σεζόν θα υποδυθεί την «Παριζιάνα». 

Τον ενλόγω ρόλο ενσάρκωσε πρώτη η αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου στο cinema και τώρα μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι. Η Μπέσυ Μάλφα λοιπόν που θα υποδυθεί την ηρωίδα μίλησε και πρόλαβε όσους σπεύσουν να κάνουν σύγκριση.

Το χειμώνα θα σε δούμε στο έργο «Η Παρι­ζιάνα»;

Ναι, θα με δείτε στην «Παριζιάνα». Είναι μια πρόταση που μου έγινε και στην αρχή είχα πει: «θα δούμε». Αργότερα, μου έγινε ξανά, τη δέχτηκα και αισθάνομαι όμορφα. Το σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος, άνθρω­πος της δικής μου γενιάς, που είμαστε σε πάρα πολλά πράγματα κοντά. Γνώρισα τον παραγωγό, ο οποίος είναι μαέστρος-ενορχηστρωτής πολύ καλός, θα είμαστε στο θέατρο «Μπρόντγουεϊ», θα υποδυθώ την Πελαγία», την οποία έπαιζε η Ρένα Βλαχοπούλου.

Το έργο το είχα δει μικρή. Σε ό,τι αφορά στη σύγκρι­ση, θα κάνουν ό,τι θέλουν, εγώ θα κάνω τη δουλειά μου. Είμαι μια ηθοποιός που δουλεύω σκληρά, αγαπώ αυτό που κάνω και θα ερμηνεύσω το έργο με ψυχή και αγάπη. Τα περισσότερα έργα που έχω παίξει τα έχουν παίξει πριν πολύ μεγάλες κυρίες, όπως όλα τα έργα, τι να κά­νουμε; Τότε, θα έπρεπε να μην υπάρχει θέατρο, να μην ανεβαίνουν κάποια έργα.

Άρα, είσαι προετοιμασμένη για τα σχόλια στα οποία θα γί­νεται σύγκριση με την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου.

Ναι, είμαι αποφασισμένη από τότε που γεννήθηκα να κάνω αυτό που αγαπώ.

Υπάρχουν σχόλια από τα οποία «ιδρώνει» το αφτί σου;

Το θέατρο δεν τελειώνει ποτέ, μαθαίνεις συνέχεια. Τώρα, με την ευκολία που υπάρχει να γράφει όποιος θέλει όπου θέλει, κανενός το αφτί δεν πρέπει να «ιδρώνει». Αν διαβάσω μια σοβαρή κριτική, με επι­χειρήματα, όπου υπάρχει μόρφωση, θα καθίσω να τη σκεφτώ.

Πάντα έδινα βαρύτητα σ' αυτά που μου έλεγε η οι­κογένεια μου, οι γνώμες των κοριτσιών μου μετρούσαν ακόμα και τότε που ήταν μωρά. Έχω επίσης κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις. Το πιθανότερο είναι να με δεί­τε στην τηλεόραση, αλλά ακόμα δεν έχου­με προχωρήσει στα πράγματα.

Πηγή: Λοιπόν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου