Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ο σπαρακτικός επικήδειος του γιατρού του Λαυρέντη Μαχαίριτσα

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.  

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο επί χρόνια γιατρός και επιστήθιος φίλος του αγαπημένου καλλιτέχνη, Σωτήρης Πράπας, μίλησε στον επικήδειό του για το πρόβλημα υγείας που τελικά στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

«Στην εγχείρηση το 2000 έλεγε, “παιδιά εγώ δεν φοβάμαι τίποτα. Αν μπορούσα θα έπαιρνα την κιθάρα μου και θα έφευγα σε μια κορφή και όσο κρατήσω. Αλλά έχω ρε παιδιά μια κόρη 4 χρόνων και δεν θέλω να αφήσω στην Ελένη όλη την ευθύνη”.

Σαν γιατρός να απαντήσω σε ένα γιατί. Ο Λαυρέντης ως ανυπότακτος ροκάς ήταν ο πιο πειθαρχημένος ασθενής. Είχε όμως μια κακοήθη στεφανιαία νόσο που τον ανάγκασε να κάνει μπαλονάκι στα 44. Από τότε τον ξέχασε η νόσος. Είχε μια ατυχία.

Θέλαμε όταν τον ξαναθυμηθεί η ασθένεια να μας δώσει την ευκαιρία να τον φροντίσουμε. Δυστυχώς το έμφραγμα χτύπησε το ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς. Σαν αυτούς τους θανάτους που βλέπουμε στα γήπεδα.

Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων που σε περιμένουν οι φίλοι σου να σκαρώνετε τραγουδάκια» είπε συγκινημένος ο γιατρός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.


 πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου