Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τα παιδιά των διασήμων! (φωτο)

Σήμερα το πρωί χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και τα παιδάκια των διασήμων της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στον αγιασμό.

Οι επώνυμοι γονείς θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς της φίλους τις φωτογραφίες των παιδιών τους, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για τη νέα σχολική χρονιά.

Η Έλενα Ασημακοπούλου συνόδευσε τη φωτογραφία της κόρη της γράφοντας: «Φτάσαμε κιόλας Τετάρτη Δημοτικού! Μεγάλη χαρά, συγκίνηση και ανυπομονησία για αυτή την ημέρα!

Καλή σχολική χρόνια σε όλα τα παιδάκια!», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο συμπλήρωσε: «Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στην πριγκίπισσα μου».


Η Όλγα Πηλιάκη ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία του γιου της και έγραψε:«Όταν φτάνεις μια ώρα νωρίτερα από ότι πρέπει στον αγιασμό! Καλή σχολική χρονιά παιδιά!».


Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους γιους της και έγραψε: «Καλή σχολική χρόνια στα παιδάκια μας!!! Καλή σχολική χρόνια στους εκπαιδευτικούς!!! Να είναι γερά και να προσπαθούν για το καλύτερο κάθε μέρα!».


Η Τζένη Μπαλατσινού ανήρτησε μία φωτογραφία του Μάξιμου και έγραψε:«Καλή σχολική χρονιά σε όλους».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρς ανέβασε ένα τρυφεό στιγμιότυπο με τους γιους του και έγραψε: «Γκουνταράκια μου όμορφα, καλή σχολική χρονιά και να σας βλέπω πάντα έτσι πιασμένους χεράκι-χεράκι. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου, να χαρείτε την κάθε στιγμή, να κάνετε νέους παντοτινούς φίλους και να περάσετε όμορφα».«Να ‘μαστε και φέτος στην Ε’ δημοτικού!!!! Καλή αρχή να έχουμε… καλή σχολική σχολική χρόνια σε όλα τα παιδιά», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη.


«Αχ! Κάθε φορά η ίδια αγωνία, η ίδια ανυπομονησία , η ίδια χαρά και η ίδια συγκίνηση(από τη μαμά) όταν έρχεται η ώρα να πάρει το σχολικό τα παιδάκια μας για να την πρώτη μέρα στο σχολείο τους! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!!!! Μόνο με χαμόγελα, γέλια και πολλούς φίλους για όλα τα παιδιά!!!», έγραψε η Όλγα Λαφαζάνη.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου