Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Θα μας τρελάνει ο Άκης Πετρετζίκης! Θα συμμετέχει σε show του BBC ανάμεσα σε κορυφαίους σεφ!(φωτο)

O Άκης Πετρετζίκης ξεκίνησε από το MasterChef, πήρε τον τίτλο του πρώτου Έλληνα MasterChef και αμέσως η καριέρα του εκτοξεύτηκε!

Δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μάγειρες, δεν είναι μόνο η υπέροχη σχέση που έχει «χτίσει» με το τηλεοπτικό του κοινό αφού η εκπομπή του στον Alpha με τίτλο «Kitchen Lab», κατέγραψε τρελά νούμερα τηλεθέασης, δεν είναι μόνο ότι ο σεφ και η ομάδα του μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness μιας και κατάφεραν να σπάσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ!

Διαγράφει μια εξαιρετική πορεία
Είναι ο Άκης Πετρετζίκης και το άστρο του λάμπει.

Και όπως φαίνεται αυτός ο σεφ έχει ακόμη να δώσει πολλά αφού το τελευταίο νέο που μάθαμε μας έχει αφήσει άφωνους.


Η πορεία του είναι πραγματικά αξιοζήλευτη
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Άκης Πετρετζίκης πρόκειται να συμμετάσχει σε show του BBC ανάμεσα σε κορυφαίους σεφ.

Πρόκειται για το Ready Steady Cook, μια παραγωγή από την Remarkable TV (μέρος του EndemolShine UK), οπού θα έχει στη διάθεση του μια ποικιλία συναρπαστικών ταλέντων από τον κόσμο της μαγειρικής.

Οι σεφ που θα συμμετέχουν μέχρι τώρα στο σόου είναι οι: Mike Reid, Romy Gill, Άκης Πετρέτζικης, Ellis Barrie και Anna Haugh. Το σόου θα παρουσιάζει τα σύγχρονα θέματα τροφίμων, από το μαγείρεμα στον προϋπολογισμό έως την υγιεινή διατροφή, τη διαχείριση των αποβλήτων τροφίμων για τη διατροφή ολόκληρης της οικογένειας, αλλά και το βρετανικό μαγείρεμα κατά την τελευταία δεκαετία.


Ο Άκης ανακάλυψε ότι η αληθινή του αγάπη ήταν το μαγείρεμα ενώ εκπαιδεύτηκε και ως λογιστής. Μέσα σε ένα χρόνο ολοκληρώνοντας το πτυχίο του, έγινε ο πρώτος Έλληνας νικητής του MasterChef και αργότερα έγινε Chef στο Avenue Bistro του Michel Roux.

Από τότε έχει γίνει πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, με δικά του μαγειρικά σόου ενώ έχει φιλοξενήσει και την ελληνική έκδοση του Ready Steady Cook. Έχει τη δική του σειρά μαγειρικής, τα δικά του προϊόντα διατροφής και το δικό του (δίγλωσσο) κανάλι YouTube.





Επιμέλεια: Κατερίνα Ζαζάνη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου