Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν έχεις ξαναδεί έτσι την Angelina Jolie: Το βίντεο που έγινε viral και όχι άδικα

Η Jolie μεταμορφώνεται κυριολεκτικά

Στα 44 χρόνια της, η Angelina Jolie ξέρει πολύ καλά και ποια είναι και τι ακριβώς θέλει. Μπορεί στο παρελθόν, η ηθοποιός να απέφευγε να τσαλακωθεί, όμως ο νέος της εαυτός μετά το διαζύγιο και με παιδιά στην εφηβεία και την προεφηβεία την έκανε να τα δει όλα αλλιώς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Hello!, η Jolie ομολόγησε πως αναπολούσε τα νεανικά χρόνια της όταν μεγάλωνε τα παιδιά της.

«Όταν τα παιδιά σου είναι μικρά νιώθεις περισσότερο μαμά. Όταν γίνονται έφηβοι αρχίζεις να θυμάσαι τον εαυτό σου ως έφηβο. Όταν τα βλέπεις να πηγαίνουν σε punk clubs αναρωτιέσαι γιατί μπορείς να πας. Βρίσκομαι σε αυτή την διασκεδαστική φάση όπου ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου»!

Κι όχι μόνο! Η Jolie τόλμησε να μας δείξει στο Instagram πως είναι πριν και μετά το έντονο μακιγιάζ για τις ανάγκες της ταινίας «Maleficent». Η μεταμόρφωση έγινε στο λογαριασμό της Disney στο Instagram και συγκέντρωσε περίπου 2 εκατομμύρια προβολές.
Κι όχι άδικα, μιας και η Jolie είναι εκεί αγνώριστη.


«Επέστρεψε στο μαύρο. Πίσω από τα κέρατα ενώ η Angelina μεταμορφώνεται σε μάγισσα του κακού, δείτε το φιλμ στις 18 Οκτωβρίου», γράφει το Post της Disney που συνόδευσε και τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες στις οποίες θα τρομάξεις να αναγνωρίσεις την Angelina.



Δες και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες παρακάτω




πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου