Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Τραγουδίστρια δείχνει για πρώτη φορά την κυτταρίτιδά της και δηλώνει: «Κουράστηκα να κάνω ρετούς» (φωτο)

Η ανάρτησή της μάζεψε πάνω από 4.500.000 likes και 179.000 σχόλια.

Οι φωτογραφίες της την έδειχναν υπέροχη και όσες δημοσίευσε με μπικίνι, όλοι σχολίαζαν τους γοφούς της και τους γλουτούς της.
Όμως η ίδια έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη μιας και κουράστηκε να δείχνει προς τα έξω μια εικόνα που στην πραγματικότητα δεν ήταν αληθινή.

«Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι, χωρίς ρετούς.

 Και μαντέψτε τι, έχω κυτταρίτιδα!!!! Κουράστηκα τόοοοοοσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα μου, να κάνω ρετούς (ναι οι άλλες φωτογραφίες μου με μπικίνι είναι με ρετούς - και ντρέπομαι που το έκανα γιατί είναι η αλήθεια)...ώστε οι άλλοι να πιστεύουν τι είναι όμορφο, αλλά δεν είμαι εγώ.

Ορίστε τι θέλω! Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να έχει να κάνει με το τι είναι αυθεντικό και με το ποια είμαι, χωρίς να θέλω να γίνω μια άλλη.

Οπότε ορίστε, εδώ είμαι εγώ... δεν ντρέπομαι... δεν φοβάμαι... και είμαι περήφανη για το σώμα μου που έχει περάσει τόσα και που συνεχίζει να με εκπλήσσει, ακόμη και όταν γεννήσω κάποια στιγμή. Νιώθω όμορφα που επιστρέφω στην τηλεόραση, ενώ δεν χρειάζεται να κάνω γυμναστική συνεχώς 14 ώρες την ημέρα, ή να στερώ από τον εαυτό μου μία κανονική γενέθλια τούρτα, με το να σβήνω κεράκια σε μια φέτα καρπούζι με σαντιγί και αυτό επειδή φοβόμουν την πραγματική τούρτα. Όπως και να έχει είμαι εδώ, σπάνια και αληθινή. Και με αγαπώ. Και πρέπει και εσείς να αγαπάτε τον εαυτό σας!», σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της η όμορφη τραγουδίστρια και αμέσως μάζεψε πάνω από 4.500.000 likes και 179.000 σχόλια.

Είναι ίσως από τις λίγες φωτογραφίες της που μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ξεπέρασαν τα 2.000.000 likes.

Η Demi Lovato, αποφάσισε να δημοσιεύει φωτογραφίες της αρετουσάριστες και δείχνοντας πραγματικά πώς είναι, χωρίς να χρειάζεται πλέον τις εφαρμογές για ρετούς στο κινητό της.

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:







πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου