Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Αποκάλυψη: «Ο ΑΝΤ1 δέχθηκε με δυσκολία τη Μαρία Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες»

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Λευτέρης Χαρίτος, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Χρύσα Παχούμη πώς ο ΑΝΤ1 δεν δέχθηκε πολύ εύκολα το ιδιαίτερο καστ της σειράς.

Αναφερόμενος στη Μαρία Κίτσου, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης δεν δίστασε να παραδεχθεί πώς το κανάλι του Αμαρουσίου αποδέχθηκε «με αρκετή δυσκολία» τη συγκεκριμένη ηθοποιό. Όσο για τον ρόλο της Ελένης, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να το παίξει. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της. Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ. Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ».

Ο ίδιος, μάλιστα, εξήγησε: «Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πώς στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησα σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου