Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ατύχημα επί σκηνής για τη Σύλβια Δεληκούρα - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο [βιντεο]

Πρεμιέρα έκανε, το βράδυ της Πέμπτης, στο θέατρο Γκλόρια η παράσταση «Η Σκούπα«, που υπογράφει το καταξιωμένο συγγραφικό «δίδυμο» Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι: Μελέτης Ηλίας, Παρθένα Χοροζίδου, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σύλβια Δεληκούρα, Σπύρος Τσεκούρας, Βίβιαν Κοντομάρη και Αντιγόνη Νάκα.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά το τέλος της πρώτης παράστασης, η Σύλβια Δεληκούρα αποκάλυψε πώς είχε ένα ατύχημα στις πρόβες και αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Έφαγα μία πόρτα στο κεφάλι κατά λάθος από τον Ηλία Μελέτη, αλλά δεν ήταν αστείο γιατί πήγα στο νοσοκομείο και δεν κάναμε γενική πρόβα. Έκανα αξονική στο κεφάλι, όλα καλά…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, στη συνέχεια, δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Ανησυχήσαμε πολύ. Στο νοσοκομείο ήμασταν κάτι ανάμεσα σε «Δις εξαμαρτείν» και Μαρίνα Κουντουράτου στο Σχηματάρι όταν γεννούσε. Ήμασταν μόνο ηθοποιοί έξω από το νοσοκομείο και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι γυρνούσαμε σίριαλ….».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:



Τέλος καλό, όλα καλά όμως για την ηθοποιό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου