Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Clash of the Jokers! Ένας από τους προηγούμενους Joker δεν ήθελε να βγει η ταινία με τον Phoenix

Ο Todd Phillips έφερε πριν από λίγες εβδομάδες στις κινηματογραφικές αίθουσες μία νέα εκδοχή της ιστορίας του Joker, για την οποία μιλάει όλος ο πλανήτης. 

Ο Arthur Fleck πήρε ζωή από τον Joaquin Phoenix και, άσχετα με τις διχασμένες κριτικές για την ταινία, ποτέ δεν υπήρξε ίχνος προβληματισμού για την ερμηνεία που κατάφερε να παραδώσει ο Αμερικανός ηθοποιός.

Πληροφορίες του Hollywood Reporter ισχυρίζονται ότι ένας από τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν στο παρελθόν τον Joker δε ήθελε να γίνει αυτή ταινία.

Συγκεκριμένα, όχι απλά μπήκε στη διαδικασία να παραπονεθεί στην παραγωγή και σε όσους εκπροσωπούν τον Phillips, αλλά ζήτησε από τον μάνατζέρ του να πάρει τηλέφωνο τον υπεύθυνο της Warner. Όλα αυτά με σκοπό η ταινία τελικά να μην μπει καν στη διαδικασία της παραγωγής.



Ο ηθοποιός που οι πληροφορίες του Μέσου ισχυρίζονται ότι δεν ήθελε να γίνει η νέα ταινία του Phillips είναι ο Jared Leto.

Ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τη nemesis του Batman στην ταινία «Suicide Squad» του 2016, με τις κριτικές να μην είναι ιδιαίτερα με το μέρος του. Όχι απαραίτητα για τις υποκριτικές του ικανότητες, αλλά για τον τρόπο που παρουσιάστηκε από τους δημιουργούς.

Τώρα, το Μέσο ισχυρίζεται ότι ο Leto συγχύστηκε στα νέα της είδησης γιατί ένιωσε απομονωμένος, όμως, άλλη πηγή από την πλευρά του ίδιου διαψεύδει το γεγονός.

Κι ο Irving Azoff, που ήταν ο μουσικός μάνατζερ του Leto τότε, αρνείται να το σχολιάσει.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα τι έχει γίνει πραγματικά χωρίς επιβεβαίωση είτε από τον ίδιο είτε από τον μάνατζερ, αλλά αν όντως ισχύει, μία υπερβολή τουλάχιστον τη διακρίνουμε.




πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου