Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Γιάννα Αγγελοπούλου: Σπάνια έξοδος με τον γιο της και την σύντροφό του! [φωτο]

Σε από τις λίγες κοσμικές εξόδους της χρονιά εντόπισε ο φωτογραφικός φακός  την Γιάννα Αγγελοπούλου.

 Μαζί με τον γιο της Παναγιώτη Αγγελόπουλο (στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία) και την σύντροφό του Έλλη Παπαδιαμάντη, η Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε το «παρών» στην επίσημη προβολή της ταινίας «Ορεινές Συμφωνίες», που πραγματεύεται άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ιδιαίτερα κομψή με ένα total black outfit η Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στον κινηματογράφο Αθήναιον, κρατώντας από τον χέρι τον γιο της και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Μαζί τους ήταν φυσικά και η σύντροφος του Παναγιώτη, Έλλη. Τα δυο παιδιά γνωρίζονται από την περίοδο που πήγαιναν στο Αμερικανικό Κολλέγιο, λίγα χρόνια μετά όμως ήρθαν πιο κοντά. Το 2014, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους –όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες πως θα παντρευτούν- και από τότε είναι αχώριστοι!

Όλοι μαζί, λοιπόν, βρέθηκαν στην «επίσημη πρώτη» της ταινίας «Ορεινές Συμφωνίες» που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Ευθυμίου. Η ταινία πραγματεύεται άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με φόντο σε πολλές από αυτές τα αγαπημένα του βουνά της Κρήτης, ενώ παρουσιάζονται και ντοκουμέντα από την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, στην ταινία περιλαμβάνονται και αποσπάσματα μιας συνέντευξης που έδωσε στον Βαγγέλη Ευθυμίου ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον Μάιο του 2017, σχεδόν 20 μέρες πριν αποβιώσει, με έμφαση κυρίως σε θέματα περιβάλλοντος.

Μάλιστα, για την περάτωση της ταινίας, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρείχε στον σκηνοθέτη πλήρη πρόσβαση σε όλο το αρχείο του, με αποτέλεσμα να σκιαγραφείται η πορεία του από την Κρήτη και την αντίσταση κατά των Ναζί, ως τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στα πολιτικά τεκταινόμενα για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, τη σχέση του με τη Μαρίκα Μητσοτάκη και, φυσικά, με τη φύση και τα βουνά της Κρήτης.





πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου