Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

H αντίδραση της Ζενεβιέβ όταν τη χαρακτηρίζουν υπερβολική

H Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια περσόνα που δεν περνά απαρατήρητη.

Την παρακολουθούμε στο GNTM και την απολαμβάνουμε, αφού το χιούμορ και η ατάκα της έχουν fun. Αλήθεια, όμως, στο άκουσμα «υπερβολική» πώς αντιδρά;

Δεν νομίζω, ωστόσο, ότι απολαμβάνεις ιδιαίτερα τη δημοσιότητα.

Μου φαίνεται απλώς περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει, ας πούμε, να ξέρεις το παρελθόν μου για να μάθεις ποια είμαι. Είμαι αυτή που βλέπεις, δεν σου κρύβομαι. Σου αρέσω δεν σου αρέσω, αυτή είμαι. Έφτασα 44 χρονών. Αλλά, για να καταλάβεις κάτι, δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με όλα αυτά. Έχω την εκπομπή, τη σχολή, δύο παιδιά και έναν άντρα. Δεν μένει χρόνος για κάτι άλλο.

Το σοκ-το έπαθα όταν πήγαμε 10 μέρες διακοπές με την οικογένεια μου στη Βιέννη και ξαφνικά ήρθε ακόμα και εκεί κόσμος και μου ζητούσε να βγάλουμε selfie. Εκεί αναρωτήθηκα από πού και ως πού θέλουν μαζί μου selfie; Το ίδιο έπαθα και στην Ύδρα, που πήγα για έναν γάμο και έπεσε πάνω μου σχεδόν όλο το δημοτικό σχολείο του νησιού. Και γελάω, γιατί είναι παιδάκια, τους έλεγα: «Καλά, είστε ξύπνια και βλέπετε GΝΤΜ;». Εννοείται πως δεν θα πω όχι όταν μου ζητάνε μια φωτογραφία, θα ήμουν γελοία αν έλεγα όχι, αλλά είναι σοκαριστικό, είναι αστείο, είναι περίεργο. Γιατί δεν άλλαξα εγώ ως άνθρωπος, άλ­λαξε απλώς η κατάσταση γύρω μου.

Ξύπνησα τις προάλλες και είχα πάνω από 100 χιλιάδες followers στο instagram. Και είναι όλοι ατομάκια γαμώ. Γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει ότι όλο αυτό δεν το παίζω και ότι έτσι είμαι. Στις 100 χιλιάδες έχω πάρει τρία μηνύματα που με έβριζαν. Και τους έκανα μπλοκ. Δεν θα έρχεσαι «σπίτι μου» να με βρίζεις. Κάτσε και κράξε στο Τwitter όσο θες, εκεί τους κάνω και like.

Όταν σε είδες για πρώτη φορά σε κάποιο επεισόδιο, δεν σου φάνηκες υπερβολική;

Μπορούμε να το κόψουμε λίγο αυτό; Δεν είμαι υπερβολική. Μια χαρά φυσιολογική είμαι. Να δω κάποιον να κάνει τη δική μου δουλειά, να έχει να κουμαντάρει όλον αυτόν τον κόσμο και να είναι ήρεμος. Δεν γίνεται!

Πηγή: Downtown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου