Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Η Jennifer Lopez «έφαγε» μήνυση 150,000 δολαρίων για έναν απίθανο λόγο (βιντεο)

Η Jennifer τόλμησε να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της

Είμαστε σίγουρες πως την στιγμή που η Jennifer Lopez έλαβε στα χέρια της αυτή την μήνυση 150.000 δολαρίων, ένιωσε αρκετά περίεργα. Βλέπεις, η Jlo τόλμησε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Instagram, πριν δύο χρόνια περίπου, μια πόζα με τον αρραβωνιαστικό της σήμερα Alex Rodriguez, να απολαμβάνουν πρωινό στη Νέα Υόρκη.

Αυτό που δεν ήξερε η 50χρονη Jenny from the block είναι πως έπρεπε για το post της αυτό να λάβει την έγκριση του πρακτορείου Splash.

Η μήνυση αναφέρει και την ακριβή ημερομηνία του post, 7 Νοεμβρίου 2017 και τονίζει πως η Lopez μοιράστηκε την εν λόγω πόζα με τα 102 εκατομμύρια followers που διαθέτει.Αποζημίωση διεκδικεί και το πρακτορείο και ο φωτογράφος καθώς η φωτογραφία είναι δημιουργική και πολύτιμη και ο τρόπος που η Lopez χρησιμοποίησε την φωτογραφία έβλαψε όπως τονίζεται την εν γένει αγορά κατόπιν της φωτογραφίας.

Κοινώς, επειδή η Lopez πόσταρε τον εαυτό της στο Instagram, η φωτογραφία κάηκε και δεν πουλήθηκε όπως θα μπορούσε, αν σκεφτεί κανείς πως τότε ο δεσμός της JLo και το A Rod ήταν ακόμα στο ξεκίνημά του.

Τώρα, αν θέλει η Lopez να παίξει το παιχνίδι του Splash, μπορεί απλά να μην ξαναποζάρει για χάρη φωτογράφου του!

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου