Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Harry Potter: Εσύ είχες παρατηρήσει το μυστικό που κρύβουν οι ρόμπες του Voldemort;

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο Harry Potter κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένα φαινόμενο που ήξερες ότι πρόκειται να αφήσει ιστορία. Γιατί; 

Όχι γιατί επρόκειτο για την ταινία που ήταν τόσο βαθυστόχαστη απαραίτητα ή που θα πήγαινε για Όσκαρ, αλλά γιατί καταλάβαινες εξαρχής ότι ήταν ένα δημιούργημα που είχε κάτι το τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Η J. K. Rowling
άνοιξε μία πόρτα στο μεγαλύτερο ίσως σύμπαν μαγείας που μας έχει παρουσιαστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη και ειδικά η γενιά των 90s μεγάλωσε μαζί με όλους τους πρωταγωνιστές.

Ο Χάρι, η Ερμιόνη κι ο Ρον ήταν σαφώς αυτοί που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον σε κάθε σκηνή, εκτός από αυτές που στο πλάνο έμπαινε αυτός που δεν έπρεπε να κατονομάζεται aka Lord Voldemort. Εκεί, ο Ralph Feinnes έδινε τα ρέστα του στην ερμηνεία του Tom Marvolo Riddle και, όπως και να ήταν το θέμα, το βλέμμα σου δεν έφευγε εύκολα από πάνω του.

Πρόσφατα, όμως, ο λογαριασμός Wizarding World, που αποτελεί, όπως λέει, «το επίσημο σπίτι του Harry Potter και των Fantastic Beasts», μοιράστηκε με τους followers του μία πληροφορία που πολλοί λάτρεις των ταινιών μπορεί αν μην είχαν παρατηρήσει.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τι ακριβώς ειπώθηκε.

Η σελίδα Wizarding World έκανε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα ενθουσιάσει κάθε φαν των ταινιών του Harry Potter, ειδικά αν εκείνος δεν το είχε παρατηρήσει ποτέ.

Η εν λόγω πληροφορία θέλει τις ρόμπες του Voldemort να ξεθωριάζουν κάθε φορά που ένας Πεμπτουσιωτής (horcrux) καταστρεφόταν.

Έτσι, σε κάθε επόμενη σκηνή από την καταστροφή ενός Πεμπτουσιωτή οι ρόμπες ήταν πιο φθαρμένες, όπως και ο ίδιος ο Άρχοντας του Σκότους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου