Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Κατερίνα Καινούργιου: Σαββατοκύριακο στην Ρουμανία με το αγόρι της! [φωτο]

Καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου μας καλημερίζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv, με την εκπομπή Ευτυχείτε. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται όλη μέρα στο κανάλι και έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για εκείνη. Ωστόσο τα Σαββατοκύριακα της ανήκουν! 

Η Κατερίνα λατρεύει να περνάει τα ρεπό της με τους φίλους της αλλά και με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ πολλές φορές διοργανώνει και κοντινές αποδράσεις, με σκοπό να χαλαρώνει από την απαιτητική καθημερινότητά της.

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής, με το που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου μάζεψε βαλίτσες και πήρε το αεροπλάνο! Εδώ και μερικές ώρες, η παρουσιάστρια βρίσκεται στο Βουκουρέστι και περνάει καταπληκτικά! Η Κατερίνα μαζί με τις φίλες της δεν σταματούν τις βόλτες στην παλιά πόλη, ενώ επισκέφτηκαν και το Παλάτι της Βουλής και εντυπωσιάστηκαν από το εσωτερικό του κτιρίου. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ξετρελαθεί με την πόλη της Ρουμανίας και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά η Κατερίνα δεν είναι μόνο με… τις φίλες της αλλά μαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Φίλιππος! Το «μυστικό» αποκάλυψε καλή της φίλη, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία του στα Instagram Stories της. Από την άλλη η ερωτευμένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να «ταγκάρει» το όνομα του αγαπημένου της σε χθεσινοβραδινό Story από την βραδινή τους έξοδο σε μπαρ στο Βουκουρέστι.











πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου