Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Κωνσταντινίδου-Χάνος για το διαζύγιο τους: «Ο χωρισμός μας δεν ήταν πολιτισμένος» (βιντεο)

Το πρώην ζευγάρι,η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος, μίλησε για τον χωρισμό του στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν ιδιαίτερα πολιτισμένος.

«Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη.
Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό.

Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο… Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα. Γιατί; Ψέματα είναι; Το λέω να το μάθει ο κόσμος», εξομολογήθηκε ο Ταξιάρχης Χάνος.

Τότε, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε σε χιουμοριστική διάθεση: «Μη λες τέτοια, μη λες τέτοιες ανοησίες…». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς. Τον πρώτο καιρό ήμασταν μέσα στον εγωισμό. Μέσα από την ανάγκη του να είναι καλά το παιδί μας, ξαναθυμηθήκαμε τι αγαπήσαμε ο ένας στον άλλον, εγώ τουλάχιστον».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου