Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Μαρία Αραμπατζή: Η πρώτη φωτογραφία της δημοσιογράφου με τον νεογέννητο γιο της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Αραμπατζή, καθώς εδώ και μερικές μέρες κρατάει στην αγκαλιά τον γιο της. 

Η γνωστή δημοσιογράφος γέννησε ένα όμορφο και υγιέστατο αγοράκι τριάμισι κιλών, πριν περίπου μία εβδομάδα και κάτι, κάνοντας τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, Ανδρέα Μήτσαινα… έναν ευτυχισμένο πατέρα!
Το χαρμόσυνο γεγονός, μάλιστα, είχε αποκαλύψει στα social media η αδερφή της Μαρίας, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έγινε θεία!

Το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Αραμπατζή δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της. Ο Ανδρέας κρατά τρυφερά το μωράκι τους στην αγκαλιά τους και η ευτυχισμένη μανούλα του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφαλάκι του. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η δημοσιογράφος συνόδευσε το στιγμιότυπο με μια τρυφερή λεζάντα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού…


«Πριν από 1 χρόνο τέτοια μέρα ευχήθηκα με όλη την δύναμη της ψυχής μου να μας αξιώσει ο Θεός να ολοκληρωθεί η Ευτυχία μας και να μεγαλώσει η Οικογένεια μας. Ο Θεός φάνηκε γενναιόδωρος μαζί μας και ήρθες στη Ζωή μας λίγες μέρες πριν, και τα άλλαξες όλα!! Όσα κι αν έχουν ειπωθεί όσα κι αν έχουν περιγραφεί για την Αγάπη αυτή, τίποτα δεν μπορεί να προσεγγίσει την πραγματικότητα. Κάθε ώρα που περνά η αγάπη μεγαλώνει και πολλαπλασιάζεται», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Αραμπατζή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου