Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Πωλίνα Φιλίππου: Η νύφη του Παντελή Παντελίδη έκανε bachelorette στον Πανταζή! Φωτογραφίες

Ο αδελφός του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη παντρεύτηκε πριν περίπου ένα χρόνο την αγαπημένη του Πωλίνα Φιλίππου με πολιτικό γάμο λίγο πριν τον ερχομό της όμορφης κόρης τους ενώ τώρα έρχεται η ώρα του θρησκευτικού γάμου! 

Μάλιστα το ζευγάρι θα βαφτίσει και τη μπέμπα του και θα της δώσει το όνομα Αθηνά, από τη μητέρα του Τριαντάφυλλου .

Το περασμένο Σάββατο η Πωλίνα με τις αγαπημένες της φίλες, το γλέντησαν γστο North Live Stage, με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή, του Πάνου Καλίδη, του Θάνου Πετρέλη και του Tus, που με την καλλιτεχνική υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού και την στήριξη του επιχειρηματία Νίκου Σπυρίδωνα, έχουν δημιουργήσει το απόλυτο hot spot διασκέδασης.

Φορώντας ένα λευκό με ασημί λάμψεις μίνι φόρεμα, και την ανάλογη κορδέλα της «εστεμμένης», που έγραφε Bride, η απαστράπτουσα Πωλίνα Φιλίππου, το γλυκό κοριτσάκι που όλοι αγαπήσαμε στο «Καφέ της Χαράς», βρέθηκε μαζί με τις φίλες της, πρώτο τραπέζι στο North, για να γιορτάσουν τις τελευταίες εργένικες ημέρες.

Η Πωλίνα, που όλο το βράδυ έλαμπε από ευτυχία, απολαμβάνοντας στο έπακρον το bachelorette της,  δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ακούγοντας τον Πάνο Καλίδη να ερμηνεύει κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη.



 πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου