Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Πωλίνα Φιλίππου - Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους! [φωτο,βιντεο]

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Πωλίνα Φιλίππου, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του, και τώρα ήρθε η στιγμή για να ζήσει και την πιο όμορφη στιγμή του, με τον θρησκευτικό γάμο αλλά και τη βάφτιση της μικρής του πριγκίπισσας.
Το διπλό μυστήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου, στις 18:00, σε κτήμα στις Αχαρνές. Το ζευγάρι πάντρεψε ο καλός του φίλος Γιώργος Χριστοδούλου, ενώ την μικρή τους πριγκίπισσα βάφτισαν οι επίσης φίλοι τους Λεωνίδας Δαδίτσος και Μαρία Φραγκούλη.

Η μικρή πήρε το όνομα Αθηνά, από τη μητέρα του γαμπρού, και φυσικά η οικογένεια έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά μετά από την απίστευτη τραγωδία που έζησε πριν από δυόμιση χρόνια, όταν ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής του αξέχαστου τραγουδιστή.

Η Πωλίνα έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε να φορέσει, ενώ ο Τριαντάφυλλος έδειχνε πιο γοητευτικός από ποτέ μέσα στο μπλε κοστούμι του.  Αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού και την βάφτιση της κόρης τους ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, όπου όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο γαμπρός μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Νίνο Παντελίδη, πήραν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν κάποιες από τις επιτυχίες του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, με τους καλεσμένους να τους καταχειροκροτούν. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η Πωλίνα Φιλίππου τίμησαν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη στο γάμο τους με έναν ξεχωριστό τρόπο. Όσοι παρευρέθηκαν σ’ αυτή την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, μαζί με την μπομπονιέρα πήραν κάποιες ειδικές κατασκευές με ροζ καρδιές, πάνω στις  οποίες αναγράφονταν οι τίτλοι τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:
























πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου