Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Σοφία Κοκοσαλάκη: Τα συγκινητικά «αντίο» στη διάσημη σχεδιάστρια

Τον Ιούλιο βρισκόταν στην Αθήνα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο της μόδας η είδηση ότι η διάσημη σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη πέθανε.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη πέθανε στην ηλικία των 47 ετών και ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος της, πλήθος επωνύμων αποφάσισαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας την αποχαιρετησε με ένα post στο Instagram, γράφοντας: «Τι τεράστια απώλεια για τον κόσμο της μόδας. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητή Σοφία Κοκοσαλάκη, το ταλέντο σου ήταν πάνω από το κανονικό».



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzouliasintimate) στις

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος αποχαιρέτησε τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας με φωτογραφία από ένα ρούχο της. «Αποχαιρετισμός της Σοφίας Κοκοσαλάκη. Μία από τις πιο ταλαντούχες, σύγχρονες και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας. Οι κομψές δημιουργίες της, εμπνευσμένες από τα αρχαία ελληνικά γλυπτά και τον πολιτισμό θα τη θυμίζουν πάντα».


Η Σοφία Κοκοσαλάκη ζούσε στο Λονδίνο, ωστόσο αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και ερχόταν συχνά. Μάλιστα, στην Αθήνα ήταν και τον Ιούλιο όπου επέλεξε να γευματίσει σε ένα από τα στέκια των βορείων προαστίων. Πρόκειται για το εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Κηφισιά, με τον παρουσιαστή να ανεβάζει το εν λόγω στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Sergoulopoulos (@serfotis) στις

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου