Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βραδινή έξοδος στην καρδιά της Κηφισιάς για το ερωτευμένο ζευγάρι! [φωτο]

Στο πρόσωπο του Ηλία Κρασσά, η Βίκυ Καγιά βρήκε τον απόλυτο έρωτα. Μαζί του έκανε δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, και οι σελίδες του… παραμυθιού τους γράφονται με χρυσά γράμματα.

Το μοντέλο/παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί πολλά χρόνια, αλλά παραμένουν full in love, όπως ακριβώς τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Αποτελούν, λοιπόν, τρανό παράδειγμα πώς ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντιθέτως μπορεί να τον δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και δεν επιθυμεί να την εκθέτει στα Μέσα. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που οι paparazzi τους έχουν απαθανατίσει όλους μαζί σε οικογενειακές εξόδους τους.

Αυτή τη φορά, βέβαια, οι δυο τους έκαναν μια κοινή επίσημη έξοδο μετά από καιρό, δίνοντας το «παρών» στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος ένδυσης στην καρδιά της Κηφισιάς.

Το νέο αυτό κατάστημα συνδυάζει κλασσικά και μοντέρνα στοιχεία με μοναδικό τρόπο, καθιστώντας το τον ιδανικό shopping προορισμό, ενώ περιλαμβάνει συλλογές για γυναίκες και άντρες, ώστε όλοι μας να βρούμε τα must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019/2020.

Δες τις φωτογραφίες:




Φωτογραφίες: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου