Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Αληθινή ερωτική ιστορία: Το πρwκτικό με την κουμπάρα! "Την έγλειφα και έτρεμε"

Αληθινή ερωτική ιστορία το πρwκτικό με την κουμπάρα!

 "Την έγλειφα και έτρεμε", περιγράφει ο άπιστος σύζυγός για την περιπέτειά του!
Η κουμπάρα είχε πολλές κάψες!

θα ήθελα να γράψω και εγώ την δική μου ιστορία με θέμα την καuλιάρα κουμπάρα μου.

H κουμπάρα μου η Νικη δουλεύει σε κατάστημα στο Κολωνάκι πωλήτρια, κατά καιρούς όμως λόγο έλλειψης προσωπικού και ανάγκης κάλυψης ρεπό πηγαίνει στο κατάστημα της γλυφάδας στο οποίο είναι τελείως μόνη, εκεί εξελίσσετε και η ιστορία μας. μια μέρα που η κη έχει κατεβεί στην γλυφάδα, εντελώς τυχαία μέσω της δουλειάς μου (Courier) πέρασα από το μαγαζί χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν εκεί. όταν την είδα μέσα σταμάτησα και κατέβηκα για να την χαιρετίσω. μου πρότεινε να κάτσω για καφέ, λόγο ευχέρειας της δουλειάς μου δεν βιαζόμουνα καθόλου.

Έκατσα λοιπόν πήγε μου έφτιαξε καφέ και έκατσε να τα πούμε, εν το μεταξύ ήταν και η ώρα που έκλεινε το μαγαζί για μεσημέρι και θα καθόταν μέσα. εκεί που συζητάγαμε η κουβέντα ήρθε γύρω από το σeξουαλικό, άρχισε λοιπόν να μου λέει ότι θα ήθελε πολύ να ζήσει μια περιπετιουλα με κάποιον άλλο άντρα (αρραβωνιασμένη) , εγώ της έλεγα ότι και εγώ θα το ήθελα πολύ (παντρεμένος) αλλά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε καμία.

 μου λέει λοιπόν ότι δεν έχω δίκιο και ότι ίσως να υπάρχει κάποια που δεν θα έπρεπε να την φοβάμαι. το πεξα λίγο μαλάκας και γω και τη ρώτησα ποια εννοεί.

Τότε εκείνη μου λέει θα σου πω και σηκώνετε από την καρέκλα της και κατεβαίνει κάτω στο υπόγειο. μετά από λίγο με φωνάζει να κατεβώ και εγώ κάτω, δεν έχασα λεπτό σκεπτόμενος μήπως είναι η τυχερή μου μέρα. μόλις κατέβηκα με κοίταζε με μισό μάτι, την ρωτάω τρέχει τίποτα και εκείνη απαντά μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε τα θέλω μας πραγματικότητα, και με άρπαξε και με φίλαγε ασταμάτητα, σε κάποια φάση κώλωσα και της λέω και αν το μάθουν, μου απαντάει πως έτσι και αλλιώς δεν συμφέρει κανένα από τους δύο μας (η γυναίκα μου και ο αρραβωνιαστικός της είναι πρώτα ξαδέρφια) και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. άρχισε λοιπόν ο ένας να γδύνει τον άλλο μέχρι που μείναμε ολόγυμνοι.

 έτσι λοιπόν άρχισα εγώ πρώτος να της γλύφω το καuτό υγρό και ξυρισμένο μοuνάκι της ασταμάτητα, όσο εγώ έχωνα την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου μέσα της εκείνη σπαρταρούσε από καuλα και μου ζήταγε να μη σταματήσω με τίποτα. είχε λιώσει η κοπέλα σπαρταρούσε ολόκληρη τότε με σπρώχνει με δύναμη στον τοίχο και γονατίζει και πιάνει τον ποuτσο μου στα χέρια και παίζοντας πάνω κάτω τον χώνει και μες στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει σαν τρελή μέχρι που πίστευα ότι θα πνίγει τόσο βαθιά που τον έπαιρνε, δεν άντεχα όμως για πολύ και άρχισα να χuνω το καuτό μου χuσι μέσα στο ερμητικά κλεισμένο στόμα της μέχρι που δεν έμεινε σταγόνα μέσα στο καuλί μου. δεν τελειώνει όμως εδώ το πανηγύρι είχε και 2ο ημίχρονο.

Συνεχίζοντας η Νικουλα να έχει τον ποuτσο μου στα χέρια της και να τον παίζει και να τον γλύφει σαν γλειφιτζούρι για να τον ξανά κάνει πύραυλο. μου ζήτησε λοιπόν να της ξeσκίσω όλες της τρύπες, μη xάνοντας καιρό της κάρφωσα τον ποuτσο μου στο πρησμένο και καυτό μοuνί της , μιλάμε για πολύ γaμήσι.

δεν άργησε πολύ μέχρι που μου ζήτησε επίμονα πια να της ανοίξω όσο πάει την κwλοτρυπίδα της . την γύρισα μπρούμυτα και έπαιξα λίγη ώρα με την γλώσσα μου την τρυπούλα της και την έκανα έτσι να τρέμει ολόκληροι. ήρθε όμως η μεγάλη στιγμή, άρχισα να της τον βάζω σιγά σιγά στην μικρή τρυπούλα της και να την ακούω να βογκάει από πόνο και ηδονή μαζί (δεν είχε ξαναγαμηθει από τον κwλο)

Την ένιωθα να χύνει ξανά και ξανά μέχρι που ήμουνα και εγώ έτοιμος να ξαναμολισο τα καuτά μου χuσια, έτσι βγήκα τελικά από το ξeσκισμένο πια κολaρακι της και την γύρισα ανάσκελα και γονάτισε για ένα απεριτίφ. άρχισα να χuνω σαν σπασμένος αγωγός της ΑΠ πάνω στα βυzιά της , στο στόμα , στα μαλλιά της μέχρι που την έβαψα ολόκληροι. τότε ήρθε και η κορύφωση της στορίας ξαναβουταει τον ποuτσο μου και τον χwνει στο στόμα της αρχίζοντας να το ρουφάει σαν παλαβή, κάπου εκεί τον βγάζει από το στόμα και άρχισε να μαζεύει μετά χέρια της ότι καύσιμο είχε πέσει οπουδήποτε αλλού εκτός από το στόμα της και να το καταπίνει με μανία, τελειώνοντας μου λέει δεν ήθελα να σε αφήσω να φύγεις με έχοντας πάνω σου έστω και μια σταγόνα από το νέκταρ σου.

Σηκωθήκαμε ντυθήκαμε και ανεβήκαμε πάνω. είχε φτάσει η ώρα να ξανά ανοίξει το μαγαζί χωρίς να το καταλάβουμε. ανταλλάξαμε αμοιβαία αισθήματα του σκηνικού που ζήσαμε και χαιρετηθήκαμε με την υπόσχεση να μην μείνει τελικά μια περιπετιουλα της μιας φοράς .

Άντε να ξανάπαω για δουλειά εγώ τώρα. πήρα την εταιρία τηλέφωνο και είπα ότι τρακάρισα (με την τύχη μου).

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου