Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Αδαμάντιος Μαντής: Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του νεαρού πολίστα

Στο φως νέες πληροφορίες για το τραγικό τροχαίο. Πώς έγινε το δυστύχημα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο νεαρό πολίστα Αδαμάντιο Μαντή.

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο νεαρός πολίστας ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του, το οποίο συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Νέες πληροφορίες που μεταδόθηκαν μέσω της εκπομπής «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, έφεραν στο φως λεπτομέρειες για τον τρόπο που έγινε το θανάσιμο τροχαίο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ο 21χρονος μαζί με τον φίλο του βρίσκονταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο.

Ο οδηγός έκανε το λάθος να σταματήσει στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και, μάλιστα, σε σημείο που οι οδηγοί που έρχονται από πίσω έχουν περιορισμένη ορατότητα.

Ο νεαρός πολίστας κατέβηκε για να δει αν υπήρχε κάποια βλάβη στο όχημα και τότε ένα διερχόμενο όχημα με, επίσης, νεαρό οδηγό, συγκρούστηκε με δύναμη πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο και παρέσυρε τον αθλητή.

Ο 21χρονος πολίστας διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά, δυστυχώς, ο Αδαμάντιος Μαντής υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο φίλος του νεαρού αθλητή τραυματίστηκε στη μέση και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ ελαφριά τραύματα φέρει ο νεαρός οδηγός του διερχόμενου ΙΧ.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου