Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Οι τρυφερές ευχές στην Τζένη Μπαλατσινού για τα γενέθλιά της [φωτο]

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Τζένη Μπαλατσινού, αφού έχει τα γενέθλιά της! 

Από νωρίς το πρωί τόσο ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας όσο και άλλα αγαπημένα πρόσωπα της έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους για τα 49α γενέθλιά της!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική ζωή της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο! Μεταξύ των προσώπων που θέλησαν να της ευχηθούν δημόσια ήταν και η κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Η μικρότερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου μπορεί να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της, καθώς σπουδάζει στο εξωτερικό, όμως δεν θα μπορούσε να ξεχάσει μια τόσο σημαντική ημέρα.

Έτσι λοιπόν, η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία η Τζένη Μπαλατσινού της δίνει ένα τρυφερό φιλί και εκείνη απολαμβάνει το γλυκό της.

«Χρόνια πολλά σουπερμαμά! Η ζεστή καρδιά σου και η αγάπη σου κάνουν αυτό τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος! Σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.



πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου