Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Άντζελα Δημητρίου: Έριξε… άκυρο στον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά στις κάμερες - Ο εκνευρισμός του τραγουδιστή [φωτο & βιντεο]

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου επρόκειτο να συνεργαστούν σε γνωστό μαγαζί στο Μαρούσι. 

Η Άντζελα Δημητρίου, ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του σχήματος αποχώρησε λόγω… αφίσας, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το βράδυ της Τρίτης, οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους, για πρώτη φορά μετά την απρόσμενη διακοπή της συνεργασίας τους, αφού παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο Θέατρο Broadway.

Ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησίασε για να της μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί, ωστόσο, η Άντζελα Δημητρίου του γύρισε την πλάτη και έφυγε. Η αμήχανη αυτή στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερα, ενώ ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του γι’ αυτό που συνέβη μιλώντας στους δημοσιογράφους. «Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος.

Η Άντζελα Δημητρίου με τη σειρά της, ξεκαθάρισε τι συνέβη, λέγοντας: «Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:



Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε τον Γιώργο Τσαλίκη αγκαλιά με την Όλγα Καραβερβέρη και την Άντζελα Δημητρίου μαζί με την Έρρικα Μπρόγιερ.



Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου