Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτη ανατροπή στο GNTM – Η απόφαση των κριτών που έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό…

Δείτε τι έγινε στο πλατό του Greece's Next Top Model 

Ένα top model οφείλει να τα βγάζει πέρα με χάρη σε κάθε στίβο μάχης και ανταγωνισμού.
Οι top 9 του GNTM έπρεπε, σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, να αποδείξουν ότι στο δρόμο για τον τίτλο του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας.

Η σκυταλοδρομία styling ανέδειξε μία νικήτρια, η οποία και απέκτησε πλεονέκτημα στη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε υπό “εξοχικές” και αντίξοες συνθήκες.

Ενοχλήθηκε ο Άγγελος Μπράτης με τον Δημήτρη Σκουλό – «Άμα θέλω θα το κάνω»

Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε παρουσία του γυμναστή των κοριτσιών, ο οποίος αποφάσισε ποια έχει το καλύτερο αθλητικό πνεύμα στο σετ.

Το ελάφι και η τρομάρα που πήραν Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί…

Νικήτρια ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία επέλεξε την Ίλντα Κρόνι και μαζί επισκέφθηκαν το Hiltonia Spa για μασάζ και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, όπως αρμόζει μετά από μια εξαντλητική δοκιμασία.

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, που διέλυσε τα κορίτσια και που κλόνισε τις φιλοδοξίες ορισμένων για το μέλλον τους στο διαγωνισμό.

Στην τελική τριάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν μείνει η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ασημίνα Χαρίτου και η Χαρά Παππά. Η Βίκυ Καγιά είπε πως πρέπει να αποχωρήσουν και οι τρεις, παγώνοντας όλα τα κορίτσια. Εξήγησε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς είναι αντίθετο από τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Η Βίκυ Καγιά, στη συνέχεια, ανακοίνωσε πως οι κριτές πήραν την απόφαση να μην αποχωρήσει καμία, κάτι που ανακούφισε τις παίκτριες…Άραγε, η απόφαση που πήραν οι τέσσερις κριτές είναι μέσα στους κανονισμούς του GNTM;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου