Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Χριστίνα Αρχοντή: «Αν δεν είμαι στο Καφέ ρωτήστε τον Χάρη Ρώμα το γιατί» (βιντεο)

"Ίσως να έπρεπε να επαναληφθεί το Κωνσταντίνου και Ελένης"

Την Λίλιαν και την Χριστίνα Αρχοντή συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτ廨με αφορμή την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στο οποίο η δεύτερη συμμετείχε ως «μικρή Μπουλίτσα» στην πρώτη του προβολή.
Η μητέρα, δε, της Χριστίνας έγινε ευρέως γνωστή από την έτερη επιτυχημένη  σειρά του Χάρη Ρώμα, το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Δεν ξέρω αν θα είμαι στα νέα επεισόδια. Αυτό μου έχει πει να λέω, προς το παρόν, ο «θείος» Χάρης. Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να πω on camera» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αρχοντή. «Για περισσότερες λεπτομέρειες, εάν θα είμαι, ρωτήστε εκείνον και αν πάλι όχι, γιατί».

«Εννοείτε πως θέλω να είμαι. Αυτό λέω σε όλους όταν με ρωτάνε» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά την μητέρα της, Λίλιαν και την παρουσία της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», σχολίασε: «Η επιτυχία της Φιόνας δεν ήταν εμπόδιο για επόμενες συνεργασίες. Η «σαχλοκώδων» και «μοναδική αγάπη» του Μάνθου Φουστάνου είναι κάτι που με σημάδεψε πολύ γλυκά και είναι μες στην καρδιά μου».

«Ίσως να έπρεπε να επαναληφθεί το Κωνσταντίνου και Ελένης» συμπλήρωσε η Λίλιαν Αρχοντή. «Από ότι και γω όμως ακούω, μιας και έχουμε καιρό να μιλήσουμε, νομίζω πως η Ελένη Ράντου δεν θέλει και είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον Χάρη».



Επίσης, η Λίλιαν Αρχοντή πρόδωσε και δη με αποδείξεις την αδυναμία που έχει στην απουσία μικροβίων σε οτιδήποτε αγγίζει. Όπως για παράδειγμα το κινητό της τηλέφωνο!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου