Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ελένη: Η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε ότι έχει να κοιμηθεί… πέντε χρόνια! (βιντεο)

Η Βίκυ Καγιά, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη», μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της.  

Η όμορφη κριτής του GNTM η οποία θύμισε στην Ελένη ότι δουλεύει πολύ σκληρά από τα 14 της χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ από τον οποίο μεταπήδησε για τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της.

Γιατί εκτός από σωστή επαγγελματίες και μάλιστα με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, είναι και full time μαμά για τα δύο της παιδιά, την κόρη της Μπιάνκα και τον μόλις 21 μηνών γιο της Κάρολο.

Όμως, ακόμα και μετά από τόση κούραση που έχει από τα ατελείωτα γυρίσματα του GNTM δυσκολεύεται να κοιμηθεί στο σπίτι καθώς τα παιδιά δεν το… έχουν με τον ύπνο.


Ειδικά η κόρη της, η Μπιάνκα τη δυσκόλεψε πάρα πολύ καθώς έφτασε τριών ετών για να κοιμάται ήσυχη και για πολλές ώρες τα βράδια. Όσο για τον γιο της, νιώθει ευλογημένη αφού όπως είπε ήδη, αν και 21 μηνών, κοιμάται κανονικά, αφήνοντάς της τον χρόνο που έχει στη διάθεσή της για να ξεκουραστεί και εκείνη.

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε η Βίκυ Καγιά!



Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η παρουσιάστρια του Shopping Star είπε αναφέρθηκε γενικότερα στο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά της. Δείτε τι άλλο είπε:




πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου