Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Βραδινή έξοδος στα βόρεια προάστια για το ερωτευμένο ζευγάρι! [φωτο]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, συνεχίζουν μαζί και απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις και να λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι, όμως τα βράδια τους ανήκουν.

Οι δυο τους παραμένουν full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ όσο περνάει ο καιρός βλέπουν τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι δεν αποκλείουν το γεγονός να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αφού πλέον ο ένας είναι σίγουρος για τον άλλον.

Το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια και ο personal trainer πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο στα βόρεια προάστια, δίνοντας το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Τσαλίκη, στο «4711», όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Λεμπέση.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πόζαραν στον φακό του TLIFE που ήταν εκεί, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο ταιριαστοί είναι. Μάλιστα, συναντήθηκαν με τους καλούς τους φίλους Κώστα Κοκκινάκη και Χριστίνα Κανελλοπούλου, ενώ όλοι μαζί έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Δες τις φωτογραφίες:



Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου