Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα Χάφιτσουκ – Μόνο οι FF την αποχαιρέτησαν…

Επέστρεψε στον διαγωνισμό η Σουζάνα Κουόλ…

Εκτός GNTM βρίσκεται από σήμερα η Μαρτίνα Χάφιτσουκ. Η διαγωνιζόμενη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Greece’s Next Top Model, ύστερα από την αποχώρηση της Σουζάνας Κουόλ.
Οι FF φαίνονταν στεναχωρημένες, ωστόσο, όλες οι υπόλοιπες κοπέλες πέταξαν από τη χαρά τους που η Μαρτίνα έφυγε τελικά από το σπίτι.

«Μίλησα με τον Κώστα, ευτυχώς μου έφυγε από μέσα μου αυτή η απορία, δεν είναι ούτε θέμα ζήλειας, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που έχει γίνει σοβαρό και θα πρέπει να είμαι δίπλα του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω. Δεν σώζεται, όχι. Όταν συμβαίνουν κάποια σοβαρά περιστατικά πρέπει να είσαι δίπλα στην οικογένειά σου», είπε αρχικά η Μαρτίνα στις FF του GNTM.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για προσωπικούς λόγους θα αποχωρήσω από το παιχνίδι. Όσες έχετε την απορία, δεν έχει γίνει κάτι με τον Κώστα, δεν είναι ότι δεν αντέχει, είναι πραγματικά σοβαρός οικογενειακός λόγος. Όσες θέλουν να με χαιρετήσουν πραγματικά να με χαιρετήσουν, τις υπόλοιπες θεατρικότητες δεν τις θέλω, το λέω ξεκάθαρα.


Να έχετε μια καλή συνέχεια και πορεία, χάρηκα που σας γνώρισα όλες. Με κάποιες ίσως να τα πούμε έξω, με κάποιες άλλες και να μην τα πούμε, δεν με ενδιαφέρει. Αυτά», είπε η Μαρτίνα σε όλες τις κοπέλες στο σαλόνι.

«Η Μαρτίνα είπε ότι κάνουμε θέατρο; Ποιος; Η Μαρτίνα; Που κλαίει στα ψέματα “αχ, δύο λεπτά δώστε μου να κλάψω” και κάνει αυτό κάθε φορά και πέφτει το δάκρυ έτσι. Ερχόταν και χαιρετούσε κορίτσια που τις έβριζε, έλεγε τα χίλια δυο και είμαι σε φάση ότι… τι είπε τώρα, έχει πρόβλημα η κοπέλα γενικά. Όποιος έχει τη μύγα εδώ μέσα, μυγιάζεται», είπε η Όλγα Καλογήρου.


«Γεια σου Μαρτίνα, φιλάκια! Να πω ότι στεναχωρήθηκα; Δεν στεναχωρήθηκα. Σαν άνθρωπος θα πήγαινα να της πω ένα γεια, στο καλό τουλάχιστον, όλα να σου πάνε καλά. Προφανώς και αυτό το πράγμα δεν με ενδιαφέρει», είπε η Μαρίνα Γρηγορίου.

«Γλυκούλα μου, δεν είμαστε σαν κι εσένα, έτσι κι αλλιώς δεν θέλουμε να σε χαιρετήσουμε. Αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι θα θέλαμε να σου πούμε αν έχεις κάποιο πρόβλημα ότι καλό είναι να το αντιμετωπίσεις και όλα τα σχετικά, αλλά από τη στιγμή που δεν ξέρεις να φέρεσαι ούτε την τελευταία στιγμή, από εμάς δεν θα έχεις όχι απλά γεια, είσαι ένας άνθρωπος που πέρασε και δεν ακούμπησε», είπε η Κέισι Μίζιου.

Καμία, βέβαια, δεν πήγε στην πόρτα να την αποχαιρετήσει, μόνο οι FF του GNTM.

Και ξαφνικά, οι FF βλέπουν από το παράθυρο να επιστρέφει πίσω η Σουζάνα Κουόλ, παίρνοντας τη θέση της Μαρτίνας…

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου