Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Κατερίνη Βισέρη: Η πρώην παίκτρια του GNTM σοκάρει για τη νευρική ανορεξία - "Ζύγιζα 37 κιλά"

Η Κατερίνα Βισέρη ήταν ένα από τα πιο συμπαθητικά κορίτσια στο περσινό GNTM.  

Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι στο παρελθόν έπασχε από νευρική ανορεξία. Μίλησε στα "Μεσάνυχτα" για το πώς κατάφερε να την νικήσει.

Την Κατερίνα Βισέρη τη γνωρίσαμε πέρυσι όταν αποφάσισε να λάβει μέρος στο GNTM. Μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά είχε μια πολύ καλή πορεία μέσα στο παιχνίδι και, κυρίως, είχε ακούσει από όλους τους κριτές πολύ θετικά σχόλια για την ευγενική προσωπικότητά της, την παιδεία της και την καλή της καρδιά.

Η Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι από την ηλικία των 14 ετών ήρθε αντιμέτωπη με τη νευρική ανορεξία. Μάλιστα, υπήρξε διάστημα που ζύγιζε μόλις 37 κιλά. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και θεωρούσε τον εαυτό της χοντρό.

«Η νευρική ανορεξία είναι συνυφασμένη με την τελειομανία. Ήθελα να φτάσω τον εαυτό μου στα όριά του. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να νιώθω άδειο το στομάχι μου. Για να ξεγελάω την πείνα μου έτρωγα τσίχλες κι έπινα καφέδες. Έτρωγα ένα φρούτο και μία σαλάτα όλη μέρα. Όταν με έβλεπε η μητέρα μου έκλαιγε», είπε στην Ελεονώρα Μελάτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Κάθε μέρα που περνούσε η Κατερίνα έχανε όλο και περισσότερα κιλά με αποτέλεσμα μία ημέρα να καταλήξει στο νοσοκομείο από έντονο πόνο στην κοιλιά. Όπως ομολόγησε η ίδια το μόνο που ήθελε ήταν να τραβήξει τη προσοχή. Μάλιστα, όταν οι φίλες της αποφάσισαν να μιλήσουν στους γονείς της (ζούσαν στη Γερμανία και εκείνη στην Ελλάδα) για τη νευρική ανορεξία θύμωσε πολύ μαζί τους.

Ποιο ήταν το περιστατικό που την ταρακούνησε και άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά; «Έχασα τα μαλλιά μου και ήθελα και παιδιά. Άρχισα να προβληματίζομαι. Κάθε μέρα ένιωθα τύψεις όταν άρχισα να τρώω. Μέσα στο GNTM έβλεπα τις κοπέλες να τρώνε πολύ και αυτό με βοήθησε πολύ. Ήθελα να είναι σκελετωμένα τα πόδια μου και να έχουν κενό ανάμεσα. Με έχει τιμωρήσει αρκετά το σώμα μου γι’ αυτά που του έκανα».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου