Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

H Αφροδίτη Μάνου επανέρχεται με «διπλή» επίθεση στην Έλενα Ακρίτα: «Δημόσια ρουφιανιά»

Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα έδωσε χθες και σήμερα η Αφροδίτη Μάνου με αφορμή την ανάρτηση του Θέμη Καραμουρατίδη.

Αρχικά απάντώντας στην Έλενα Ακρίτα, η τραγουδοποιός έγραψε στο Facebook:

«Έχοντας νιώσει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν πού πάει η χώρα μας και σε τι επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζουμε (ερεβώδες ύφος) η θλιβερή “αντιπολίτευσή” μου, επιστράτευσε το “βαρύ της πυροβολικό”.

Δε μάς χέζεις ρε Έλενα Ακρίτα; (Αλήθεια, αφού μ’ έχεις μπλοκάρει, πώς γίνεται και κρυφοκοιτάς αυτά που γράφω;)Τον Θέμη Καραμουρατίδη, τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Και το ξέρει. Κι αυτό δεν αλλάζει. Γι’ αυτό, μη θέλοντας να εκθέσω το πρόσωπο αλλά την άποψη, χρησιμοποίησα αποσπάσματα από το κείμενό του κι έκανα το σχόλιό μου, χωρίς να αναφέρω το όνομά του.Σ’ αυτόν ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ’ ΑΥΤΟΝ αν είχα να απολογηθώ, δίνω αυτή την εξήγηση.

Εννοείται πως έτσι όπως εκβιαστικά αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος, μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετήσω την όποια σχέση μου μ’ έναν άξιο συνάδελφο, αφού η δημόσια ρουφιανιά και το χαφιεδιλίκι, αυτόν τον στόχο έχουν και κανέναν άλλον.Δυστυχώς εγώ δεν έχω κανένα εκδοτικό συγκρότημα ούτε κανένα κόμμα από πίσω μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σ’ αυτή τη μάχη της πολύ πραγματικής εικονικής πραγματικότητας, αυτό όμως καθόλου δεν σημαίνει ότι θα το βουλώσω.

Όσο έχω φωνή και πληκτρολόγιο θα λέω αυτά που σκέφτομαι όπως ακριβώς τα σκέφτομαι!Υ.Γ. Θέμη να είσαι καλά και να φυλάγεσαι…».Παράλληλα, σήμερα με νέα ανάρτησή της σημειώσε: «Κι επειδή σχεδόν πάντα στα πράγματα υπάρχει κι ένα δεύτερο επίπεδο που δεν είναι αντιληπτό με πρώτη ματιά και από όλους, η πολιτική μου εκτίμηση είναι ότι ο πραγματικός λόγος που η Ακρίτα έχασε τον έλεγχο και εξεμάνη εναντίον μου, είναι

ΑΥΤΗ μου η ανάρτηση και όχι εκείνη που ατέχνως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί. Σκεφτείτε, παρακολουθείστε και τα ξαναλέμε …», παραθέτοντας ανάρτησή της που έλεγε: «Ο Τσίπρας νομίζει ότι έχει εμβολίσει το Πασοκ παίζοντας τον Παπανδρέου-καρικατούρα, ενώ η αλήθεια είναι ότι το Πασοκ του Σημίτη έχει αλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως) αλλά και τη ΝΔ, παγιδεύοντας ένα 80% ψηφοφόρων σε μια άκρως επικίνδυνη για την ύπαρξη της χώρας μας πορεία…».




πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου