Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Η επίσημη απάντηση του 4711 μετά το επεισόδιο με Τσαλίκη-Δημητρίου σε θεατρική πρεμιέρα! (φωτο)

Το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους, για πρώτη φορά μετά το απρόσμενο ναυάγιο της συνεργασίας τους, αφού παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο Θέατρο Broadway.

 Να σου θυμίσουμε πώς η Άντζελα Δημητρίου, λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους στο 4711, αποχώρησε από το σχήμα λόγω… αφίσας, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησίασε για να της μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί, ωστόσο, η Άντζελα Δημητρίου του γύρισε την πλάτη και έφυγε. Η αμήχανη αυτή στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερα, ενώ ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του γι’ αυτό που συνέβη μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Λίγες ώρες μετά την έκταση που πήρε το θέμα, το νυχτερινό μαγαζί -που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες με τον Γιώργο Τσαλίκη και special guest τον Γιώργο Λεμπέση– εξέδωσε στα social media επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη με την Άντζελα Δημητρίου και η συνεργασία μαζί της δεν έγινε ποτέ.

Διάβασε αναλυτική την ανακοίνωση:

«Η επιχείρηση 4711 δηλώνει, μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ότι η συμφωνία με την κυρία Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε γίνει από τον Ιούνιο του 2019, ήταν εξ΄ αρχής σαφής και ξεκάθαρη. Θα εμφανιζόταν ως guest στο Live clubbing πρόγραμμα του μαγαζιού. Ο λόγος της αποχώρησής της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μας κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ήταν η διαφωνία της σε δυο προσχέδια αφίσας. Παρ’ολο που έγιναν συζητήσεις να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, η οποία πάντα θα πρέπει να εξυπηρετεί το ιδιαίτερο concept του μαγαζιού, η Κυρία Δημητρίου δεν ήτανε διατεθειμένη να συζητήσει τίποτα περαιτέρω και αποχώρησε. Ο κύριος Τσαλίκης δεν γνώριζε τίποτα και πληροφορήθηκε για την αποχώρηση της κυρίας Δημητρίου, απο την επιχείρηση. Ευχόμαστε στην κυρία Δημητρίου καλή συνέχεια. Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή νωρίς στο φιλόξενο χώρο μας να το ζήσουμε αλλιώς. Με εκτίμηση, 4711».


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου