Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» - Το χρήματα που έλαβε και ο λόγος που αποποιήθηκε δύο σπίτια (βιντεο)

Στο φως μυστική ήρθε, πριν από μερικές μέρες, μία χειρόγραφη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη.

Δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατό της, όπως σου αποκάλυψε αποκλειστικά , η παρουσιάστρια, η οποία υπέφερε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια, διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια.

Από τότε, οι… μυστηριώδεις πληροφορίες για τη διπλή ζωή της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι απορούσαν ποιος είναι ο κληρονόμος της, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει ήδη από την πλευρά του αποδοχή της κληρονομιάς.

Ο εν λόγω άνθρωπος έμεινε άναυδος όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και είχε σχετική ενημέρωση, καθώς γνώριζε, όπως όλοι οι άνθρωποι του κύκλου της, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια της ζωής της και την είχε στηρίξει στις δυσκολίες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο«, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την κληρονόμο της Νανάς Καραγιάννη, η οποία δεν είναι άλλη από μία στενή φίλη της, ονόματι Αναστασία, ένα από τα λίγα πρόσωπα που της στάθηκε τον τελευταίο καιρό της ζωής της.

Η γυναίκα που ορίζει ως μοναδικό κληρονόμο της η Νανά Καραγιάννη, μίλησε για την γνωριμία της με την άτυχη παρουσιάστρια και την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την κίνηση της καλής της φίλης. Πώς ενημερώθηκε για την ύπαρξη της διαθήκης; Γιατί αποποιήθηκε τα δύο σπίτια που της άφησε η Νανά;

Δες το βίντεο που ακολουθεί:






πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου