Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Η Μαρία αρνείται πως δέχθηκε βοήθεια από την Βίκυ Καγιά – Εκτεθειμένη μπροστά στους κριτές (βιντεο)

"Η ηλιθιότητα μου έχει πάει σε άλλο επίπεδο..."

Σε ένα μεγάλο φάουλ, όπως παραδέχθηκε ετεροχρονισμένα και η ίδια, προχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου στο επεισόδιο του GNTM. Συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη “ξέχασε” την βοήθεια που της πρόσφερε απλόχερα η Βίκυ Καγιά στη δοκιμασία αποχώρησης με αποτέλεσμα να εκτεθεί μπροστά στους κριτές!

“Αυτή η λήψη είναι με δική σου καθοδήγηση, Βίκυ;” ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός την Βίκυ Καγιά με εκείνη να απαντά λιτά, “Δεν θα σου πω, θα την κρίνετε και μετά θα πω”.

“Όχι, η συγκεκριμένη πόζα όχι” σχολίασε η Μαρία Μιχαλοπούλου μπροστά στην κριτική επιτροπή. “Η συγκεκριμένη πόζα, όχι;” αναρωτήθηκε εμφανώς απορρημένη η Βίκυ Καγιά.

“Μαρία δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ” σχολίασε η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη του GNTM, ωστόσο, να επιμένει πως “όχι” κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το βιντεο, όμως, ήρθε για να διαψεύσει και να εκθέσει στον αέρα την Μαρία!

“Σε έβαλα, σε έστησα, σου άνοιξα τα πόδια, σου κατέβασα τα παντελόνια, σου έβαλα τα χέρια στη μέση… Έλα ρε Μαρία! Έχεις μνήμη χρυσόψαρου” πρόσθεσε η κριτής του GNTΜ όταν η νεαρή “παίκτρια” άρχισε να… θυμάται όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Στη συνέχεια, όμως, όταν η Μαρία θέλησε να αποσπάσει τα καλά λόγια της κριτικής επιτροπής, η Βίκυ Καγιά της δήλωσε: “Μαρία μου γιατί είσαι τόσο άγρια και επιθετική; Εξήγησε μου… Είσαι και ήσουν και στη φωτογράφιση… Γιατί τα λες όλα αυτά, γιατί νιώθεις την ανάγκη να τα πεις όλα αυτά…”.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου