Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Πιασμένοι χέρι - χέρι απόλαυσαν την πρωινή βόλτα τους στο Κολωνάκι [φωτο]

Είναι ερωτευμένοι και δεν τον κρύβουν! Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη και τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη, οι οποίοι μετρούν ενάμισι χρόνο κοινής πορείας και συνεχίζουν! 

Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια και ο γοητευτικός γυναικολόγος, που ζει και εργάζεται στην Ελβετία, φαίνεται πως έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους και να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες φέρνει το ζήτημα της απόστασης.

Η βάση της Μαρίας Ηλιάκη είναι στην Αθήνα, ενώ η βάση του Στέλιου Μανουσάκη είναι στην Ζυρίχη. Ο ένας μπορεί να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από τον άλλον, όμως η καθημερινή επικοινωνία και τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον τους ενώνουν όλο και περισσότερο! Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να επισκέπτεται τον καλό της όσο πιο συχνά γίνεται, ενώ εκείνος φροντίζει να τακτοποιεί τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και να κλέβει λίγο χρόνο, προκειμένου να έρχεται στην γενέτειρά του.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο κέντρο της Αθήνας. Πιασμένοι χέρι-χέρι η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έκαναν την βόλτα τους, έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό, ενώ στη συνέχεια κάθισαν σε ένα από τα εστιατόρια του Κολωνακίου, ώστε να πιουν τον καφέ τους. Χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τη μέρα τους!

Δες τις φωτογραφίες:







Φωτογραφίες: Papadakis press

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου