Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Μεσάνυχτα: Η καλεσμένη – έκπληξη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη

Απόψε στις 24:00 στον Alpha.

Η Ελεονώρα Μελέτη καλωσορίζει στα «Μεσάνυχτα» την Φιονούλα Βατς, το πανέμορφο κορίτσι με καταγωγή από την Ιρλανδία, που ενώ εθεωρείτο φαβορί αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το GNTM, εξαιτίας των κρίσεων πανικού που την ταλαιπωρούν.

Εξηγεί γιατί η μητέρα της επέλεξε να έρθουν να ζήσουν στη Μάνη αλλά και γιατί δεν θέλει να ξέρει πού βρίσκεται και τι κάνει ο βιολογικός της πατέρας, ο οποίος τους εγκατέλειψε όταν η ίδια ήταν, μόλις, 2 μόλις ετών και η μητέρα της έγκυος στον αδελφό της.

Η βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μιλά για την 70χρονη καριέρα της, και αφοπλίζει. Αποκαλύπτει ανέκδοτες ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Ωνάση, τον Νιάρχο και την ίδια, και περιγράφει τα συναισθήματά της όταν είδε το σπίτι της στην Κινέτα να γίνεται στάχτη κατά τη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών του 2018. Θυμάται τον πρώτο της γάμο, που έγινε σχεδόν χωρίς να το θέλει και κράτησε μόλις τρεις μήνες.

Αναφέρεται στον μεγάλο έρωτα της ζωής της για τον οποίο δεν φόρεσε ποτέ νυφικό, αφού εκείνος δεν κατάφερε να πάρει ποτέ διαζύγιο από την γυναίκα του, και εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο έμεινε παντρεμένη 23 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος. Συγκινείται όταν θυμάται την αποβολή που είχε ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος, ενώ μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφο που έχει στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια.

Θα γνωρίσουμε τη Μέρσι, την 17άχρονη Ελληνίδα με καταγωγή από τη Νιγηρία η οποία κράτησε την ελληνική σημαία στην πρόσφατη παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Η Μέρσι δηλώνει περήφανη που έγινε για τρίτη φορά σημαιοφόρος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές το όνειρό της να σπουδάσει γιατρός καρδιολόγος και σχολιάζει το πώς ένιωσε όταν η παρουσία της έγινε θέμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή. Γιατί δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη γιαγιά της και γιατί δεν έχει πάει ποτέ μέχρι σήμερα στη Νιγηρία; Οι απαντήσεις στην οθόνη…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου