Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

«Μου είπε να σκάσω και να γδυθώ»! Καταγγελίες σοκ για το «ντου» σε κλαμπ στο Γκάζι

Μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών βρήκαν τελικά οι αστυνομικοί που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 10.11.2019, σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι προκαλώντας φυσικά πανικό στους εκατοντάδες νεαρούς θαμώνες. 

Οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά των αστυνομικών είναι σοβαρές αφού σύμφωνα με όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό έχουν παραβιαστεί κατάφωρα δικαιώματα των ανθρώπων οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο για ναρκωτικά.
Το newsit.gr επικοινώνησε με νεαρή η οποία διασκέδαζε την ώρα της εισβολής στο νυχτερινό κέντρο. Όσα περιγράφει προκαλούν σοκ.

«Μπήκα στο μαγαζί περίπου στις 2:00 πληρώνοντας την είσοδο των πέντε ευρώ» λέει στο newsit.gr η νεαρή κοπέλα της οποίας τα στοιχεία δεν αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους. Λίγες ώρες μετά θα αντίκριζε το βίαιο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα.

Ενώ ήμουν μέσα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”. Φορούσε πολιτικά, όχι στολή. Την είχα δει και νωρίτερα στον χώρο του κλαμπ. Ήταν ώρα εκεί» αναφέρει η ίδια.

Εμφανώς οργισμένη περιγράφει στο newsit.gr όσα βίωσε από εκείνο το σημείο κι έπειτα: «Όταν μου είπε να γδυθώ αντέδρασα. Τη ρώτησα τι είναι αυτά που λέει. Μου απάντησε να σκάσω και να γδυθώ. Μ’ έπιασε πανικός. Συνέχισα να αντιδρώ και να της φωνάζω να με αφήσει. Μου ζήτησε να τελειώνω. Μου είπε “δεν θα καθίσουμε όλη την ώρα εδώ για εσένα, έχουμε και δουλειά”» αναφέρει συμπληρώνοντας ότι η αστυνομικός με τα πολιτικά την ανάγκασε να μείνει με τα εσώρουχα.

Πηγή: Newsit

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/mou-eipe-na-skaso-kai-na-gdytho-kataggelies-sok-gia-to-ntou-se-klamp-sto-gkazi/977692/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου