Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Μπέττυ Μαγγίρα: Στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τις κόρες της! Που παρευρέθηκαν; [φωτο]

Η Minos EMI/Universal και οι Θεατρικές Σκηνές ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν το πιο φαντασμαγορικό παιδικό musical της χρονιάς. Με μια “Βουτιά στη Βυθούπολη”, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τους ήρωες από όλες τις ιστορίες της σειράς σε ένα μουσικό υπερθέαμα και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στο παιδικό θέατρο.

Η κλασική και επτά φορές best seller “Ψαρόσουπα” του Γιώργου Δ. Λεμπέση ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς με μια ολοκαίνουργια ιστορία που θα ταρακουνήσει τα νερά της Αθήνας, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και πρωτότυπη μουσική Γιώργου Λεμπέση. Ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η IdraKayne και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ρόλο του Βρασίδα του Αχινού, είναι οι βασικοί οικοδεσπότες αυτής της περιπέτειας μαζί με 15 ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές επί σκηνής.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 11:30 και Κυριακή στις 11:30 και στις 14:45, μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στο θέατρο για να την παρακολουθήσουν βρέθηκε πλήθος επωνύμων παρέα με τα παιδιά τους. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε την Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τις κόρες της, Καλλινίκη και Αντριάνα Μάζη. Οι τρεις τους έφτασαν πιασμένες χέρι-χέρι στο θέατρο και μας χάρισαν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους. Όσο μεγαλώνουν τα δύο κορίτσια μπορούν να συνοδεύουν την μητέρα τους στις κοσμικές της εξόδους, πόσο μάλλον σε τέτοιου είδους καλέσματα που απευθύνοντας σε παιδιά της ηλικίας τους.

Δες τις φωτογραφίες



Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου