Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Οι τρεις πρώην παίκτριες του GNTM που επέστρεψαν στο σπίτι και οι… επικές αντιδράσεις (βιντεο)

"Έχω ξενερώσει απίστευτα..."

Από casting για λογαριασμό του δημοφιλούς περιοδικού Madame Figaro πέρασαν οι πρώην διαγωνιζόμενες του GNTM με στόχο της επιστροφή στον διαγωνισμό! Τρείς μόνο, ωστόσο, πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής.
Έπειτα, λοιπόν, από αρκετό προβληματισμό των υπευθύνων του περιοδικού μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου κατέληξαν στην Ελευθερία Καρναβά, την Εμμανουέλα Μάινα και η Πόπη Γαλέτσα.

Όπως ήταν επόμενο, οι τρεις πρώην αλλά τώρα και πάλι νυν διαγωνιζόμενες του GNTM ήταν ενθουσιασμένες για αυτή τη νίκη τους. “Τρέμε σπίτι του GNTM, θα γίνει ο χαμός!” ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα στην κάμερα.



Η εξέλιξη αυτή, όμως, δεν θα μπορούσε να χαροποιήσει όλες τις εννέα φιναλίστ του διαγωνισμού με αποτέλεσμα κάποιες να εκφράσουν αμέσως, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, την απογοήτευση τους.

“Ξενέρωσα” ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα για να έρθει η Ασημίνα και να συμπληρώσει, “Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφώ και απλά κάποια στιγμή κλείνω το στόμα μόνη μου, Ασημίνα τι γίνεται, λέω… πάλι 12; Έχω ξενερώσει απίστευτα…”.

“Δεν γίνεται να πολλαπλασιαζόμαστε, εμείς θέλουμε να μειωνόμαστε. Δεν μπορώ, είμαι πάρα πολύ ξενερωμένη! Πάρα πολύ! Και εκεί που είχα πολλή όρεξη για τη σημερινή φωτογράφιση, ξενέρωσα πάρα πολύ” πρόσθεσε στην κάμερα η Άννα.

“Η Πόπη, αν δεν λανθάνομαι, είναι και μιας Α ηλικίας και ενός Α ύψους κοπέλα. Αυτά τα δύο είναι περίεργος συνδυασμός γενικά, οκ… Ας έρθει να δοκιμάσει, να δει τη γλύκα και πιστεύω δεν θα κρατήσει για πολύ” σημείωσε η Κάτια.



“Μια δεύτερη ευκαιρία για τα τρία καινούργια κορίτσια πια μπορεί να είναι πολύ risky bussiness για τις υπόλοιπες που είστε ήδη στο σπίτι” σημείωσε, με τη σειρά της, η Έλενα Χριστοπούλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου