Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Θάλεια Ματίκα: Μιμείται ο Αντρέας Γεωργίου τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; (βιντεο)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα στην κάμερα του «Ευτυχείτε». «Τηλεοπτικά επέστρεψα μετά από πολλά χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Νομίζω πως αυτό είναι αδιαμφισβήτητο» πρόσθεσε η Θάλεια Ματίκα αναφερόμενη στην σειρά «Κλείσε τα Μάτια» μέσα από την οποία την γνωρίσαμε οι περισσότεροι. «Όταν είχαμε κάνει το Κλείσε τα Μάτια με τον Χριστόφορο, τον χτυπούσαν εξαιρετικά. Τώρα, που έχουν περάσει τα χρόνια, λέμε που είναι αυτές οι σειρές να ξανάρθουν».

Σχετικά με όσους λένε πως ο πρωταγωνιστής των 8 Λέξεων, Αντρέας Γεωργίου «μιμείται» τον επιτυχημένο δημιουργό, η Θάλεια Ματίκα σημείωσε: «Είναι άλλο είδος. Ο Χριστόφορος έκανε εβδομαδιαίες σειρές με πάρα πολλές μέρες γύρισμα το επεισόδιο. Υπήρχαν άλλα μπάτζετ. Τώρα έχουμε σχεδόν καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, Δευτέρα έως Πέμπτη».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγο της, Τάσο Ιορδανίδη και τις αναπόφευκτες προστριβές τις φορές που οι δυο τους συνεργάζονται θεατρικά. «Δύο επαγγελματίες που ανήκουν στον ίδιο κλάδο έχουν ουσιαστικότερη επικοινωνία. Δεν χρειάζεται να εξηγήσει ο ένας στον άλλον διάφορα πράγματα».



«Από εκεί και πέρα υπάρχουν επαγγελματικές προστριβές, όταν συνεργαζόμαστε, όπως ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους και δη τους ανθρώπους που έχουν τρομερή οικειότητα» κατέληξε η Θάλεια Ματίκα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου