Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

The Voice: Κι όμως, πέρασαν όλες στα battles – Steal από τον Σάκη και την Ελεωνόρα (βιντεο)

Δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τον Πάνο Μουζουράκη στην απόφαση του

Μια μάχη εξαίσιων καλλιτεχνών είχε ο Πάνος Μουζουράκης στην ομάδα του στο The Voice της Κυριακής.

Ο λόγος για την 26χρονη Μαρίνα Δρέσιου, την 17χρονη Μαρία Αισιοπούλου και την 16χρονη Σόνια Ηλιάδη που βρέθηκαν για δεύτερη φορά στη σκηνή του τάλεντ σόου.

Με τις φωνητικές τους δυνατότητες, οι τρεις διαγωνιζόμενες κατόρθωσαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, να μαγνητίσουν τα βλέμματα των υπολοίπων coaches και βεβαίως να δυσκολέψουν ιδιαίτερα τον Πάνο Μουζουράκη στην απόφαση του.



Έτσι, έπειτα από έντονη σκέψη, ο καλλιτέχνης και coach του The Voice επέλεξε να συνεχίσει στην επόμενη φάση, εκείνη των battles με την Μαρίνα Δρέσιου! Μια απόφαση, όμως, που δεν άφησε εκτός διαγωνισμού τις άλλες δύο τραγουδίστριες καθώς για πρώτη φορά είχαμε διπλό steal τόσο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη όσο και από τον Σάκη Ρουβά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πατώντας πρώτη το κουμπί ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θα κρατήσω στο παιχνίδι και θα καλοδεχτώ στην ομάδα μου την Μαρία”

Αμέσως μετά, λοιπόν, ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκείνος που πάτησε το κουμπί ώστε να “κλέψει” και την έτερη διαγωνιζόμενη του Σάκη Ρουβά. Αφού ρώτησε και τις δυο διαγωνιζόμενες εάν τραγουδούν και ελληνικά τραγούδια, ο Σάκης Ρουβάς παραδέχθηκε πως πάτησε και για τις δύο το κουμπί. “Θα πάρω, όμως, την Σόνια εγώ” σημείωσε.



Γεμάτο ανατροπές, λοιπόν, το φετινό The Voice…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου